ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί είναι τόσο κομπλεξική η Πίπα Μίντλετον; H κίνηση για τη λίστα γάμου της το αποδεικνύει

Το κριτήριο με το οποίο «κόβει» καλεσμένους από την τελετή δεν θα το πιστεύεις.

Γιατί είναι τόσο κομπλεξική η Πίπα Μίντλετον; H κίνηση για τη λίστα γάμου της το αποδεικνύει

Πιθανόν το να είσαι η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον να σου δημιουργεί αυτόματα ένα κοινωνικό άγχος. Να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να κάνεις κι εσύ έναν εξίσου πετυχημένο (αν υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό) γάμο, να κλέψεις κι εσύ με κάποιον τρόπο κάπως την παράσταση.

Και κάπως έτσι η Πίπα Μίντλετον που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει κι εκείνη λίγο στα βρετανικά ταμπλόιντς και το ίντερνετ, έχει πέσει μοιραία στη διαδικασία της σύγκρισης, αλλά ακόμα χειρότερα έχουμε την εντύπωση ότι έχει βάλει η ίδια τον εαυτό της στη διαδικασία της σύγκρισης.

Μπορεί στον λαμπερό βασιλικό γάμο να εμφανίστηκε απαστράπτουσα μέσα στα λευκά, με σώμα που συζητιέται ακόμα στις παρέες των ανδρών (και όχι μόνο) και να μοίραζε μουδιασμένα χαμόγελα στις κάμερες, όμως από κει και πέρα τα πράγματα για την αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ και μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας, μάλλον δεν έχουν πάει και πολύ καλά.

Ο γαμπρός, Μάθιου Τζέιμς μάλλον δεν έχει και πολύ μεγάλο λόγο στις προετοιμασίες του γάμου.

Πρώτα απ' όλα τα επιχειρηματικά της εγχειρήματα έχουν καταρρεύσει το ένα μετά το άλλο, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρότζεκτ με συνταγές μαγειρικής, ιδανικές για μετά το γυμναστήριο, το οποίο αφού δεν είχε καμία απολύτως απήχηση κόπηκε νύχτα από την εφημερίδα η οποία το φιλοξενούσε.

Ωστόσο η γυμνασμένη Πίπα κατάφερε να βρει τον δικό της «πρίγκιπα» στο πρόσωπο του εκατομμυριούχο τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους, ο οποίος σύντομα σκοπεύει να την παντρευτεί αφού πρώτα της έκανε πρόταση γάμου με ένα τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο αξίας 200.000 δολαρίων.

Οι προετοιμασίες για την τελετή που θα γίνει σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα έχουν ήδη φουντώσει και η Πίπα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει πάθει εμμονή με την διαδικασία αλλά πάνω απ' όλα με την λίστα των καλεσμένων, την επίβλεψη της όποιας έχει αποκλειστικά η ίδια. Κοινώς, του γαμπρού δεν του πέφτει κανένας απολύτος λόγος. Πράγμα που αποτελεί και το πρώτο δείγμα κομπλεξισμού από την πλευρά της.

Γιατί είναι τόσο κομπλεξική η Πίπα Μίντλετον; H κίνηση για τη λίστα γάμου της το αποδεικνύει
Με τον γαμπρό, Τζέιμς Μάθιους

Το βασικό μέλημα της μέλλουσας κυρίας Πάρκερ είναι, όπως είπαμε και παραπάνω, να καταφέρει με κάθε τρόπο και πάση θυσία να είναι η ίδια η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Για να είναι σίγουρη πως θα το καταφέρει λοιπόν έχει αρχίσει να κόβει από το guest list όλες τις γοητευτικές παρουσίες που θα μπορούσαν με την εμφάνιση τους να της κλέψουν τη δόξα.

Η αρχή έγινε με την απαγόρευση στον πρίγκιπα Χάρι να φέρει στον γάμο την σύντροφο του Μέγκαν Μαρκλ, ενώ τώρα η Πίπα απαγόρευσε και στον κουνιάδο της, τον αδελφό δηλαδή του Τζέιμς Μάθιους, να φέρει μαζί του το εντυπωσιακό μοντέλο Βογκ Γουίλιαμς, με την οποία έχει σχέση τους τελευταίους μήνες.

Η Πίπα δεν θέλει στον γάμο της κανέναν που μπορεί να της κλέψει έστω και λίγο την παράσταση

Βέβαια στο αντίλογο των δημοσιευμάτων, υπάρχει το επιχείρημα που υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος που η Γουίλιαμς δεν θα παρευρεθεί στον γάμο είναι το γεγονός ότι η σχέση της με τον αδελφό του Μάθιους είναι ακόμα πολύ φρέσκια και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν επιτρεπτό, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο πιστευτό. Για την περίπτωση της Μέγκαν Μαρκλ από την άλλη δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία ή εξήγηση.

Το πιο φοβερό βέβαια στην υπόθεση είναι ότι κανένας από τους τρεις κυρίους που αναφέραμε παραπάνω δεν έχει βρει το σθένος να πάει κόντρα στις παραξενιές της Πίπα, η οποία κάνει απόλυτο κουμάντο σε πρίγκιπες και εκατομμυριούχους

Στον γάμο της Κέιτ και του Γουίλιαμ, σε ρόλο παράνυφου

Mάλλον η Πίπα κάτι έχει να ζηλέψει από τη Βογκ Γουίλιαμς

Read Next

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.

22 Απρ 2024

Μητροπολίτη Κοζάνης και Σερβίων: Οι γυναίκες "να επιστρέψουν σπίτια τους"

Νέο απαράδεκτο σχόλιο από τον Μητροπολίτη εναντίον των γυναικών- τις θεωρεί τις μόνες υπεύθυνες για το μεγάλωμα των παιδιών, αλλά και τις συμμορίες ανηλίκων.

22 Απρ 2024

Καρυστιανού: Ντροπή της Δικαιοσύνης η αρχειοθέτηση της μήνυσής μας - Θα βρούμε όσα πέταξαν

Χιλιάδες πολίτες θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού.

22 Απρ 2024

"Garbo: Leave Me Alone": Ντοκιμαντέρ, για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο

Σε ηλικία 35 ετών κι έχοντας 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ η σταρ αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ και τον δημόσιο βίο.