Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος και η αιώνια αγαπημένη του, Λένα Κώνστα αποφάσισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο να παντρευτούν για δεύτερη φορά και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, μετά τον χωρισμό τους το 2018.

«Ο γάμος μου, δεν είναι θέμα καραντίνας, προς Θεού», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: «Υπήρχε πάντα η συντροφικότητα. Πάντα η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα ραντάρ των media και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο. Το γιατί παντρεύτηκα ξανά, είναι κάτι που αφορά τους δικούς μου ανθρώπους».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του και στην καριέρα του ως ηθοποιός, ο Γιάννης Βούρος δήλωσε: «Δε νομίζω ότι θα ανέβω στο σανίδι τα επόμενα τρία χρόνια. Μπορείς να παίζεις και να είσαι παραγωγός ή σκηνοθέτης. Αλλά το να βάλω σε μια μασχάλη δυο καρπούζια δε θα το έκανα ποτέ. Δε θα έβαζα ποτέ την ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και την καλλιτεχνική μου πορεία στην ίδια μασχάλη».

 

Δείτε το βίντεο: 

 

Πηγή: star.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS