ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Όταν χώριζαν οι γονείς μου είδα σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι»

Με αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Idols».

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Όταν χώριζαν οι γονείς μου είδα σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι»

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητώντας τα είδωλα μιας άλλης εποχής, υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα της εκπομπή «Idols». Στο επίκεντρο του πρώτου και δεύτερου επεισοδίου βρέθηκε η αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον μονάκριβο γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ να ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ο 52χρόνος συγγραφέας μαζί με τον παρουσιαστή, σχολίασαν εκτενώς τον γάμο αλλά και το δύσκολο χωρισμό της ηθοποιού με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του για πρώτη φορά, το οποίο όπως αποκάλυψε συνοδεύτηκε από έντονους καβγάδες και «σκληρές εικόνες», κάτι που στιγμάτισε για πάντα την παιδική του ηλικία. «Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος της Αλίκης.

Ο έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μπορεί να έσβησε με τον καιρό, όμως η αγάπη της για εκείνον παρέμεινε βαθιά, συνοδεύοντάς την μέχρι τον θάνατο. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο γιό τους λέγοντας «Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησαν όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί». Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θυμάται ότι η οικογενειακή ομόνοια δεν έλειψε ποτέ ακόμα και όταν ο πατέρας του είχε παντρευτεί πια με την νέα σύζυγό του, Νανά Ειλικρινή. «Οι γονείς μου πάντα ήταν αγαπημένοι. Παρότι ο πατέρας μου ήταν με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία έφτασε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα ότι πάλι είμαστε οικογένεια» κατέληξε ο συγγραφέας.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.