Ο Σάκης Ρουβάς αναζητώντας τα είδωλα μιας άλλης εποχής, υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα της εκπομπή «Idols». Στο επίκεντρο του πρώτου και δεύτερου επεισοδίου βρέθηκε η αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον μονάκριβο γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ να ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ο 52χρόνος συγγραφέας μαζί με τον παρουσιαστή, σχολίασαν εκτενώς τον γάμο αλλά και το δύσκολο χωρισμό της ηθοποιού με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του για πρώτη φορά, το οποίο όπως αποκάλυψε συνοδεύτηκε από έντονους καβγάδες και «σκληρές εικόνες», κάτι που στιγμάτισε για πάντα την παιδική του ηλικία. «Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος της Αλίκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μπορεί να έσβησε με τον καιρό, όμως η αγάπη της για εκείνον παρέμεινε βαθιά, συνοδεύοντάς την μέχρι τον θάνατο. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο γιό τους λέγοντας «Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησαν όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί». Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θυμάται ότι η οικογενειακή ομόνοια δεν έλειψε ποτέ ακόμα και όταν ο πατέρας του είχε παντρευτεί πια με την νέα σύζυγό του, Νανά Ειλικρινή. «Οι γονείς μου πάντα ήταν αγαπημένοι. Παρότι ο πατέρας μου ήταν με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία έφτασε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα ότι πάλι είμαστε οικογένεια» κατέληξε ο συγγραφέας.

Δείτε την συνέντευξη εδώ: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS