ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Για ποιο λόγο η Kate Middleton κάθεται πάντα με τον ίδιο τρόπο;

Έχετε προσέξει ο η Δούκισσα του Κέμπριτζ ποζάρει πάντα, μα πάντα, στη ίδια πόζα; Το μυστήριο λύθηκε.

Για ποιο λόγο η Kate Middleton κάθεται πάντα με τον ίδιο τρόπο;

Δεν είναι τυχαίο που η Kate Middleton βγάζει τέλειες φωτογραφίες -η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει αναγάγει την πόζα για φωτογράφηση σε επιστήμη. Στην πραγματικότητα, κάθε θαυμαστής και θαυμάστρια της μπορεί να αναγνωρίσει ότι η αγαπημένη του Kate κάθεται πάντα ακριβώς το ίδιο κάθε φορά που οι κάμερες στέκονται απέναντί της, με τα φλας αναμένα: ενώνει τα γόνατα και τους αστραγάλους μαζί των δύο ποδιών, σαν ένα, και γέρνει τα ενωμένα πόδια προς τη μία πλευρά. Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν:

Για ποιο λόγο η Kate Middleton κάθεται πάντα με τον ίδιο τρόπο;

Η συγκεκριμένη στάση του σώματος έχει την υπογραφή της βασιλικής οικογένειας, ενώ έχει κερδίσει το δικό της παρατσούκλι μεταξύ των εμπειρογνωμόνων του βασιλικού etiquette. «Η Kate Middleton ακολουθεί ένα σταθερό πρωτόκολλο όταν κάθεται στη θέση “η κλήση της Δούκισσας”» λέει ο, Myka Meier, ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Beaumont Etiquette. «Είναι η ιδανική στάση για να βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κάμερα, να κερδίζει έτσι το τέλειο ανφάς στο πρόσωπο, ενώ οι γάμπες της να φαίνονται πολύ κομψές».

Ένας άλλος εμπειρογνώμων του βασιλικού πρωτοκόλλου, ο Grant Harold, ο πρώην μπάτλερ στον πρίγκιπα Καρόλου, συμφωνεί: «Όταν οι κυρίες φοράνε ψηλά τακούνια αυτή η τοποθέτηση του σώματος είναι η πιο σωστή και η πιο άνετη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται το σταυροπόδι. Καμία κυρία δεν το κάνει αυτό». Παρόλο που μπορεί να φέρει τον τίτλο της εφευρέτριας της πόζας η Kate δεν την ανακάλυψε αυτή. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα χρησιμοποιούσε ακριβώς την ίδια ακριβώς τεχνική:

Read Next

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.