Δεν είναι οι μοναδικοί που φέτος αισθάνθηκαν την ανάγκη να μπουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα ακρετά πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Τι κι αν είναι μόλις μέσα Νοεμβρίου, πολλοί celebrities ανά τον κόσμο, αλλά και δικοί μας άνθρωποι, πήραν την απόφαση να στολίσουν τα φετινά Χριστούγεννα από πολύ νωρίς, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να «ξορκίσουν» την πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανάμεσα στους διάσημους που είναι ήδη σε christmas mood και η οικογένεια Μπέκαμ, που περνάει αυτό το δεύτερο lockdown στη Βρετανία στην αγγλική εξοχή, θέλοντας να μείνει όσο πιο προστατευμένη γίνεται. 

Αξιοποιώντας τον ελεύθερο του χρόνο ο μπαμπάς της φαμίλιας Ντέιβιντ Μπέκαμ έβαλε την κόρη του, Χάρπερ, στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια και να το διασκεδάσουν.

Αν και στο κομμάτι της ζύμης τα πράγματα μοιάζουν να πήγαν καλά, όταν ήρθε η ώρα για τη διακόσμηση η μικρή Χάρπερ πήρε μία ελαφριά απογοήτευση καθώς το πρώτο cookie που επιχείρηση να διακοσμήσει με γαρνιτούρα έσπασε στα δύο. Δεν πειράζει, η προσπάθεια αρκεί.

Το χαριτωμένο βίντεο τράβηξε η Βικτόρια Μπέκαμ που ήταν παρούσα στην όλη διαδικασία και η οποία ενημέρωσε αργότερα τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η Χάρπερ λίγο μετά βαρέθηκε το μαγείρεμα και άφησε τον μπαμπά της να κάνει όλη τη δουλειά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS