Πριν από ένα περίπου χρόνο, την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπάρη μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη που έδωσε η ίδια απέναντι σε αυτή τη δύσκολη και σκληρή ασθένεια. 

Τότε, με μία προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τη σημασία της πρόληψης και το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε τελικά για την ίδια το γεγονός ότι είχε καθυστερήσει έναν χρόνο να κάνει τις εξετάσεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τώρα, με ένα νέο ποστ η Μαριλού Ρεπαπή στέλνει ένα νέο, αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες, ανακοινώνοντας ότι για δεύτερη χρονιά οι εξετάσεις της είναι καθαρές. Βέβαια τόνισε και πάλι πόσο σημαντή είναι η πρόληψη στην αντιμετώπιση του καρκίνου, παροτρύνοντας τους πάντες να μην αμελούν τις εξετάσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι Οκτώβριος και θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να μην το αμελήσετε (έχει κέντρα που δουλεύουν και Σάββατα), να βρείτε χρόνο και να βάζετε σε προτεραιότητα το να προσέχετε τον εαυτό σας. Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσετε το ότι το κάνατε. Σας εύχομαι να μην έρθει, αλλά η πρόληψη σώζει ζωές. Μην το ξεχνάτε. #breastcancerawareness #octoberbreastcancerawarenessmonth #pinkribbon».

 

 

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS