Νέος έρωτας φημολογείται το τελευταίο διάστημα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη. Μετά την αποκάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη πως ο ηθοποιός φαίνεται να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και μάλιστα με αναγνωρίσιμη κυρία από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι φήμες θέλουν αυτή να είναι η Κατερίνα Γερονικολού με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε δουλειές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως η Κατερίνα Γερονικολού της είχε εκμυστηρευτεί πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, χωρίς να αποκαλύπτει με ποιον.

«Όπως και για το έτερο ζευγάρι που ακούγεται ότι είναι μαζί: Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ωστόσο, θα μείνω στο ότι η Κατερίνα όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή και κάναμε μια πολύ ωραία γυναικεία κουβέντα, μου είπε ότι είναι πολύ καλά, ότι είναι ερωτευμένη, ότι είναι κάποιον καιρό με κάποιον. Βέβαια δεν μου είπε με ποιον. Που να ήξερα κι εγώ. Πολύ ωραία ζευγάρι. Μακάρι.

Είναι από τα κορίτσια του χώρου που φαίνονται όμορφες, αλλά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφες. Κάτι υπέροχα μάτια, κορμί. Τη λες ωραία, αλλά χάνει και στην τηλεόραση. Live είναι ακόμα πιο ωραία», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή; zappit.gr

TAGS