Ήταν σίγουρα το πεντικιούρ που δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς ξαφνικά από τη λεκάνη ποδόλουτρου βρέθηκε στο μαιευτήριο να γεννάει πρόωρα. Η εμπειρία τοκετού που αφηγείται η Λυδία Παπαϊωάννου, την οποία γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του MAD, στην εκπομπή «Μαμά...δες», υπήρξε κάθε άλλο παρά ομαλή.

«Ήμουν έγκυος για πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα» θυμάται σήμερα. «Ανακάλυψα την εγκυμοσύνη κάπως αργά και είχα μια πάρα πολύ πρόωρη γέννα. Ήμουν στις 30 εβδομάδες, επτά μηνών. Είχα πάει για πεντικιούρ, είχα βάλει τα πόδια μου μέσα στο λεκανάκι, ήταν δέκα η ώρα το πρωί και κάτι με έτρωγε, δεν μου άρεσε».

«Παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό, μου λέει θα έρθεις, οπωσδήποτε. Ήταν πάρα πολύ κοντά το μαιευτήριο, μπαίνουμε μέσα, κάνουμε τον υπέρηχο και λέει ο γιατρός, πολύ καλά όλα, απλώς γεννάς. Το μωρό γεννήθηκε ένα κιλό».

Η ίδια συνέχισε στην αφήγησή της: «Παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό, μου λέει θα έρθεις, οπωσδήποτε. Ήταν πάρα πολύ κοντά το μαιευτήριο, μπαίνουμε μέσα, κάνουμε τον υπέρηχο και λέει ο γιατρός, πολύ καλά όλα, απλώς γεννάς. Το μωρό γεννήθηκε ένα κιλό».

Σήμερα, καθώς μεγαλώνει τον γιο της, που απέκτησε με τον σύντροφό της, τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα, η ιστορία της πλέον δίνει αισιοδοξία σε όσους νέους γονείς και μωρά αγωνίζονται ενάντια στην προωρότητα.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS