Στην πατρίδα του Κώστα Μπακογιάννη, την όμορφη Κρήτη, πέρασαν αυτό το καλοκαίρι τις διακοπές τους η Σία Κοσιώνη, μαζί με τον άντρα της ζωής της και τον γιο τους, Δήμο. Μαζί τους ήταν και η μητέρα του δημάρχου Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εθεάθη στην γνωστή παραλία Μαράθι μέσα σε ένα κόκκινο, ολόσωμο μαγιό να απολαμβάνει τον ήλιο και την συντροφιά της παρουσιάστριας ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Πλεόν, όμως, οι διακοπές για την οικογένεια τελείωσαν και η Σία Κοσιώνη έχει γυρίσει στην Αθήνα για να επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Τα χαλαρά απογεύματα φαίνεται πως η γνωστή δημοσιογράφος τα περνάει με τον γιο της και ένα τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ φτιάχνει την διάθεση.

Σε αυτό βλέπουμε τον γιο της Δήμο να κάνει μπουρμπουλήθρες με ένα καλαμί σε ένα ποτήρι γεμάτο με παγωμένο χυμό κεράσι. Ακόμα και η εικόνα είναι γευστική.

«Μπουρμπουλήθρες οι ελληνικές!» έγραψε στη λεζάντα η Σία Κοσιώνη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Σία Κοσιώνη στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος είχε εμφανιστεί με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και τον μικρό Δήμο στο Μαράθι για να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.

Δείτε στο βίντεο τα στιγμιότυπα από την γνωστή παραλια Μαράθι του νομού Χανίων:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS