Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δίνουν την εντύπωση ότι περιμένουν ολόκληρο τον χρόνο για το καλοκαίρι, όταν θα βάλουν στην άκρη όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να ταξιδέψουν μέχρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα την αγαπημένη τους Αντίπαρο, όπου έχουν αγοράσει σπίτι και περνούν σε αυτό αρκετό καιρό.

Όπως, για παράδειγμα, το βράδυ της Κυριακής όταν ο Χανκς και η Γουίλσον έφτασαν στο Dolby Theatre για την 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ και δεν έχασαν την ευκαιρία να στείλουν χαιρετίσματα στην Ελλάδα, μιλώντας στα ελληνικά. 

Σε φανταστική διάθεση και με πάρα πολύ χιούμορ ο Τομ Χανκς αστειεύτηκε με το γεγονός ότι δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πάρει φέτος το Όσκαρ για το οποίο ήταν υποψήφιος και έκανε πους απς στο κόκκινο χαλί για να αποδείξει την καλή του φυσική κατάσταση.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά στις κάμερες είχε όμως και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, που δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμη μια φορά δημοσίως την αγάπη της για την Ελλάδα, χαιρετώντας στην γλώσσα μας.  

Μια δημοσιογράφος του «Ε», ρώτησε τον Τομ Χανκς πώς νιώθει για την φετινή του υποψηφιότητα. «Πάντα είναι απίστευτη τιμή. Οι υπόλοιποι κύριοι είναι όλοι τους θεοί αναφορικά με την κατηγορία. Είναι μια σπουδαία βραδιά για την οικογένεια. Νομίζω πως έχει σημασία να πω ότι πρόκειται για μια υπέροχη, προσωπική στιγμή, απλώς το να βρίσκομαι εδώ, που προβάλλεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως», είπε ο ηθοποιός. Σε εκείνο το σημείο, η Ρίτα Γουίλσον τον διέκοψε φωνάζοντας χαμογελαστή προς την κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα», αποδεικνύοντας ότι ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι στην Αντίπαρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες στο βίντεο την Ρίτα Γουίλσον να στέλνει χαιρετίσματα στα ελληνικά. 

Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS