Ένα λιγάκι περίεργο περιστατικό αναφέρουν σε πρόσφατη δημοσίευση τους η συντάκτες της Page Six ,  οι οποίοι ισχυρίζονται πως δικός τους άνρωπος στο Coffee Commissery του Λος Άντζελες είδε τον Μπραντ Πιτ να φλερτάρει με μία άγνωστη γυναίκα και μάλιστα να της συστήνεται με άλλο όνομα από το πραγματικό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διάσημος ηθοποιός (αποτελεί απορίας άξιο πώς γίνεται η γυναίκα να μην τον αναγνώρισε εξ αρχής έφτασε στο μαγαζί με μηχανή, φορώντας γυαλιά ηλίου και δερμάτινο μπουφάν και κάποια στιγμή έπιασε κουβέντα με μία όμορφη ξανθιά. Παραήταν ζωηρή κι έμοιαζε με την Κέιτ Μπόσγουορθ, αλλά δεν ήταν αυτή» διευκρίνισε η πήγή της Page Six.

Όταν η ξανθιά είπε «Με λένε Λίντια», ο Πιτ «έδωσε το χέρι, λέγοντας "Hi, I'm William". "Ω, μοιάζεις με κάποιον Μπράντλεϊ" απάντησε αυτή. Κι αυτός είπε "Εντάξει, αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου", και χαμογέλασε, και της έκλεισε το μάτι».

Ενθουσιασμένη, η Λίντια είπε «"χάρηκα που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ... ε, Ουίλιαμ, εννοώ". Αυτός γέλασε μ' αυτό που είχε πει και έφυγε από το μαγαζί, καβαλώντας πάλι τη μηχανή του» συμπλήρωσε η άγνωστη πηγή.

Kαι μία κάπως σχετική στιγμή από την ταινία Ocean's12.


 

TAGS