Η Νόνικα Γαληνέα έχει υπάρξει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Αν και εδώ και αρκετό καιρό αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις, η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. 

Συγκεκριμένα η Νόνικα Γαληνέα αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα καθηλωμένη στο κρεβάτι της καθώς περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι της.

«Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη. Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου. Χτες έκανα και το αντιγριπικό και είμαι ακόμα χειρότερα», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν φοβάται το θάνατο, απάντησε: «Φυσικά και τον φοβάμαι. Τον φοβάμαι μέσα σε όρια που θα τον φοβόταν κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ζει».

Η δημοφιλής ηθοποιός φροντίζει λόγω της πανδημίας να παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, αφού φοβάται μη νοσήσει με κορονοϊό: «Βεβαίως και φοβάμαι μην κολλήσω κορονοϊό, γι’ αυτό και παίρνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις», συμπλήρωσε.

Τέλος, λέει πως στηρίζει τους ηθοποιούς και στέλνει το μήνυμά της και την αγωνία της για τους συναδέλφους της μετά την απόφαση για το κλείσιμο των θεάτρων. «Πώς να μου φανεί; Hθοποιός είμαι. Είναι μέσα στην ψυχή του κάθε ηθοποιού που αντιμετωπίζει θέμα του πώς θα φάει αυτός και η οικογένειά του», καταλήγει η Νόνικα Γαληνέα.

Δείτε στο βίντεο μία παλαιότερη συνέντευξη της Νόνικας Γαληνέα στην εκπομπή «Ανατροπή»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS