ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φρόντισε τον άγγελό μου»: Το τελευταίο ηχογραφημένο μήνυμα του Μαραντόνα για τον 7χρονο γιο του

Λίγο πριν από τον θάνατό του ηχογράφησε ένα μήνυμα για τον επτάχρονο Ντιεγκίτο Φερνάδο, τον υστερότοκο με την πρώην σύντροφό του Βερόνικα Οχέδα.

«Φρόντισε τον άγγελό μου»: Το τελευταίο ηχογραφημένο μήνυμα του Μαραντόνα για τον 7χρονο γιο του

Ένα μήνυμα που ηχογράφησε ο Μαραντόνα λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του ήρθε στο φως: Απευθυνόταν στον τωρινό σύντροφο της πρώην του, Βερόνικα Οχέδα, και αναφερόταν με τρυφερότητα στον επτάχρονο γιο που έχει αποκτήσει μαζί της: «Φρόντισέ τη και φρόντισε και τον άγγελό μου, που είναι ασύγκριτος».

Ο Μαραντόνα απέκτησε πέντε παιδιά, την 33χρονη Ντάλμα και την 31χρονη Τζιανίνα από την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1984 μέχρι το 2004, τον 34χρονο Ντιέγκο Τζούνιορ και την 23χρονη Γιάνα, τους οποίους είχε αποκτήσει και αναγνωρίσει μετά από σύντομα ειδύλλιά του, και τον 7χρονο Ντιεγκίτο Φερνάδο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε στο σπίτι του στην Αργεντινή μετά από καρδιακό επεισόδιο, αλλά διερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες της Ντάλμα και της Τζιανίνα που αμφισβητούν την καταλληλότητα της φαρμακευτικής αγωγής που χορηγείτο στον πατέρα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες αναφορές και ενώ ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, σε επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι του, παρόλο που μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι δεν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον να υποβληθεί σε κάποια εξέταση όπως μαγνητική τομογραφία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ