Ένα μήνυμα που ηχογράφησε ο Μαραντόνα λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του ήρθε στο φως: Απευθυνόταν στον τωρινό σύντροφο της πρώην του, Βερόνικα Οχέδα, και αναφερόταν με τρυφερότητα στον επτάχρονο γιο που έχει αποκτήσει μαζί της: «Φρόντισέ τη και φρόντισε και τον άγγελό μου, που είναι ασύγκριτος».

Ο Μαραντόνα απέκτησε πέντε παιδιά, την 33χρονη Ντάλμα και την 31χρονη Τζιανίνα από την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1984 μέχρι το 2004, τον 34χρονο Ντιέγκο Τζούνιορ και την 23χρονη Γιάνα, τους οποίους είχε αποκτήσει και αναγνωρίσει μετά από σύντομα ειδύλλιά του, και τον 7χρονο Ντιεγκίτο Φερνάδο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε στο σπίτι του στην Αργεντινή μετά από καρδιακό επεισόδιο, αλλά διερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες της Ντάλμα και της Τζιανίνα που αμφισβητούν την καταλληλότητα της φαρμακευτικής αγωγής που χορηγείτο στον πατέρα τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες αναφορές και ενώ ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, σε επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι του, παρόλο που μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι δεν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον να υποβληθεί σε κάποια εξέταση όπως μαγνητική τομογραφία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: