Εν έτη 2019 οι πλαστικές επεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες, έχουν απενοχοποιηθεί εντελώς και έχουν κάνει τόσο μα τόσο καλά. Γιατί πόσο αστείο και μάταιο φαντάζει το να έχεις «πειράξει» κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου προκειμένου να νιώσεις πιο άνετα μέσα σε αυτό και να αισθάνεσαι άβολα να το παραδεχθείς. Σε μία εποχή που η τεχνολογία και η ιατρική έχουν φτάσει στο απόγειο τους, προσφέροντας μας αμέτρητες δυνατότητες να βελτιώσουμε τη ζωή και την εικόνα μας, μοιάζει πραγματικά ανούσιο το να μην κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις εκμεταλλευτούμε. 

Οι διάσημες και πιο επιδραστικές γυναίκες στον πλανήτη είναι σίγουρα οι πρώτες που σπάσανε αυτό το βαρετό ταμπού, μιλώντας ανοιχτά για την επιλογή τους να κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση, ώστε να διορθώσουν ένα σημείο του προσώπου τους που δεν τους άρεσε και τόσο πολύ ή προκειμένου να φρενάρουν τη φθορά του χρόνου. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πραγματικά πολύ καλό.

Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές celebrities που επιμένουν να λένε ένα μεγάλο «όχι» στις μεθόδους των πλαστικών χειρουργούν είτε από άποψη, είτε από φόβο. Για παράδειγμα η Ιζαμπέλα Ροσελίνι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική στη ζωή της γιατί, όπως έχει δηλώσει, τρέμει στην ιδέα του νυστεριού. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να τρέφεται σωστά και χρησιμοποιεί πάντα μία καλή κρέμα προσώπου. 

Μία άλλη γυναίκα που δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε πλαστική επέμβαση είναι η υπεργυναίκα Σάρον Στόουν, μία σταρ που έχει γεράσει απόλυτα φυσικά,  θεωρώντας πως δεν είναι νορμάλ να αλλάζεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να παρέμβεις στο πέρασμα του χρόνου.

Από την άλλη, και η Μπρουκ Σιλντς που αποφεύγει με κάθε τρόπο τις πλαστικές καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να μοιάζει με τον Τζόκερ (τον διάσημο χαρακτήρα του Μπάτμαν), αλλά και η Άντι ΜακΝτάουελ μαζί με τις Μέριλ Στριπ και Τζούλιαν Μουρ λέει όχι στις αισθητικές επεμβάσεις, επιμένοντας πως οι ρυτίδες μας είναι κάτι όμορφο,το οποίο οφείλουμε να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις άλλες 13 πανέμορφες και πολύ διάσημες γυναίκες που έχουν πει συνειδητά όχι στις πλαστικές και έχουν γεράσει όμορφα, διατηρώντας τη γοητεία τους αποκλειστικά και μόνο χάρη στην ισορροπημένη διατροφή και στα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούν. 

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS