ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φοβάμαι ότι θα γίνω σαν τον Τζόκερ».Οι διάσημες γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

Από τη Τζούλιαν Μουρ μέχρι τη Σάρον Στόουν αυτές είναι οι πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον πλανήτη που έχουν πει «όχι» στο νυστέρι.

«Φοβάμαι ότι θα γίνω σαν τον Τζόκερ».Οι διάσημες γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

Εν έτη 2019 οι πλαστικές επεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες, έχουν απενοχοποιηθεί εντελώς και έχουν κάνει τόσο μα τόσο καλά. Γιατί πόσο αστείο και μάταιο φαντάζει το να έχεις «πειράξει» κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου προκειμένου να νιώσεις πιο άνετα μέσα σε αυτό και να αισθάνεσαι άβολα να το παραδεχθείς. Σε μία εποχή που η τεχνολογία και η ιατρική έχουν φτάσει στο απόγειο τους, προσφέροντας μας αμέτρητες δυνατότητες να βελτιώσουμε τη ζωή και την εικόνα μας, μοιάζει πραγματικά ανούσιο το να μην κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις εκμεταλλευτούμε.

Οι διάσημες και πιο επιδραστικές γυναίκες στον πλανήτη είναι σίγουρα οι πρώτες που σπάσανε αυτό το βαρετό ταμπού, μιλώντας ανοιχτά για την επιλογή τους να κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση, ώστε να διορθώσουν ένα σημείο του προσώπου τους που δεν τους άρεσε και τόσο πολύ ή προκειμένου να φρενάρουν τη φθορά του χρόνου. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πραγματικά πολύ καλό.

Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές celebrities που επιμένουν να λένε ένα μεγάλο «όχι» στις μεθόδους των πλαστικών χειρουργούν είτε από άποψη, είτε από φόβο. Για παράδειγμα η Ιζαμπέλα Ροσελίνι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική στη ζωή της γιατί, όπως έχει δηλώσει, τρέμει στην ιδέα του νυστεριού. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να τρέφεται σωστά και χρησιμοποιεί πάντα μία καλή κρέμα προσώπου.

Μία άλλη γυναίκα που δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε πλαστική επέμβαση είναι η υπεργυναίκα Σάρον Στόουν, μία σταρ που έχει γεράσει απόλυτα φυσικά, θεωρώντας πως δεν είναι νορμάλ να αλλάζεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να παρέμβεις στο πέρασμα του χρόνου.

Από την άλλη, και η Μπρουκ Σιλντς που αποφεύγει με κάθε τρόπο τις πλαστικές καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να μοιάζει με τον Τζόκερ (τον διάσημο χαρακτήρα του Μπάτμαν), αλλά και η Άντι ΜακΝτάουελ μαζί με τις Μέριλ Στριπ και Τζούλιαν Μουρ λέει όχι στις αισθητικές επεμβάσεις, επιμένοντας πως οι ρυτίδες μας είναι κάτι όμορφο,το οποίο οφείλουμε να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις άλλες 13 πανέμορφες και πολύ διάσημες γυναίκες που έχουν πει συνειδητά όχι στις πλαστικές και έχουν γεράσει όμορφα, διατηρώντας τη γοητεία τους αποκλειστικά και μόνο χάρη στην ισορροπημένη διατροφή και στα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.