Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε το παλιότερο ψέμα της στο κόκκινο χαλί σε μια συνέντευξη για το αμερικανικό περιοδικό InStyle. Η σταρ παραδέχτηκε πως κάθε φορά φορούσε ρούχα από την αλυσίδα Forever 21 και τη ρωτούσαν το σχεδιαστή, εκείνη δήλωνε πως ήταν vintage, αποφεύγοντας να συνδυάσει την εικόνα της με την οικονομική αλυσίδα fast fashion. 

«Άρχισα να λέω ότι ήταν vintage επειδή αισθανόμουν ντροπή που το έκανα» δήλωσε όταν ο δημοσιογράφος θυμήθηκε μία εμφάνισή της, από οτο 2005, με ένα στράπλες, κίτρινο φόρεμα. 

Η Lively με το περιβόητο φόρεμα των 13 δολαρίων

«Για μένα, η μόδα είναι μια μορφή αυτοέκφρασης. Επίσης, με κάνει πραγματικά να μην αισθάνομαι άνετα» συνέχισε. 

Έτσι, σε μια κίνηση ειλικρίνειας, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το Forever 21, κίτρινο φόρεμα που φορούσε στα Teen Choice Award, του 2005, δεν ήταν vintage.

«Αυτή ήταν η δεύτερη μου πρεμιέρα με ένα φόρεμα αξίας 13 δολαρίων από το Forever 21. Στο κόκκινο χαλί ρωτούσαν τι φοράω. Αλλά όταν τους είπα, με συμβούλεψαν ότι δεν πρέπει να το παραδεχτώ και πως θα ήταν πιο εντυπωσιακό να λέω πως είναι κάποιο vintage φόρεμα. Έτσι άρχισα να το κάνω».

Στη συνέχεια της συνέντευξή της, με το InStyle, η Μπλέικ εξήγησε πόσο την αγχώνουν τα κόκκινα χαλιά και οι συνεντεύξεις: «Έχω ακόμα κόμπους στο στομάχι μου πριν από τα κόκκινα χαλιά, παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια που το κάνω». 

Το Gossip Girl τη βοήθησε στη συνέχεια να αποκτήσει σχέσεις με τους σχεδιαστές, ενώ ακόμη και σήμερα, ρωτάει πάντα τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, για κάθε επίσημη εμφάνισή της. 

Δείτε ένα βίντεο με την Μπλέικ Λάιβλι (πιο) πιστιρίκα:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS