Ανάμεσα στα πρόσωπα που προκάλεσαν εντύπωση στην οντισιόν του GNTM, ίσως τη μεγαλύτερη, είναι ο Damian Προσαλέντης από την Κέρκυρα: η ιστορία της ζωής του όπως την αφηγήθηκε το 24χρονο επίδοξο μοντέλο μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

Κατάγεται από βασιλική οικογένεια του Libro d’ Oro, όπως είπε, ο ίδιος μεγάλωσε ωστόσο στη φτώχεια. Όταν πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, και πήγε για σπουδές, «τα χρήματα με το ζόρι μού έφταναν για να πάρω φαγητό. Ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμερισματάκι στις εστίες, το οποίο είχε κατσαρίδες μέσα, και κοιμόμουν σε ένα στρώμα που είχα μαζέψει από τα σκουπίδια. Δεν έκανα φοιτητική ζωή όπως όλοι οι φίλοι μου. Είχα βαρεθεί να κάνω δουλειές του ποδαριού, ήθελα μια δραστική αλλαγή».

Αυτή η περίοδος της ζωής του, πάντως, δεν κράτησε πολύ, καθώς η πρώτη επιχείρηση που δημιούργησε μόλις στα 19 χρόνια του ήταν επιτυχημένη και τότε «άρχισα να ταξιδεύω ακατάπαυστα. Η πρώτη μου επιχείρηση ήταν διαφημιστική με αντικείμενο την κειμενογραφία. Έβγαλα το πρώτο μου εκατομμύριο όταν ήμουν είκοσι χρονών και άμα γκουγκλάρετε το όνομά μου θα με βγάλει το Forbes, η Huffington Post…».

Σήμερα ο Damian δηλώνει «επαγγελματίας ταξιδιώτης»: «Ταξιδεύω και πληρώνομαι. Έχω δική μου διαφημιστική εταιρεία στην Αμερική, πάνω στη βιντεογραφία, στους τομείς του luxury living, του ταξιδιού, της εστίασης. Ταξιδεύω με τον προσωπικό μου βιντεογράφο στον πλανήτη, κλείνουμε πελάτες, κάνουμε βίντεο και φωτογραφίσεις. Έχουμε 300.000 followers, αλλά στοχεύω για το εκατομμύριο. Το κάνω πιο πολύ γιατί το λατρεύω. Έχω στερηθεί [στο παρελθόν] τα ταξίδια».

«Ταξιδεύω και πληρώνομαι. Έχω δική μου διαφημιστική εταιρεία στην Αμερική, πάνω στη βιντεογραφία, στους τομείς του luxury living, του ταξιδιού, της εστίασης»

Εύλογα μετά από όλα αυτά γεννιέται το ερώτημα: Τι δουλειά έχει ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας στο GNTM (πέρα από το να αυξήσει τους ακόλουθούς του στο Instagram);

«Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, είχα τρέλα, όταν έβλεπα φωτογραφική μηχανή πήγαινα μπροστά και πόζαρα. Η αξία αυτού του ταξιδιού είναι η εμπειρία που αποκτάς και η γνώση με άτομα όπως εσείς και όλοι οι εξαιρετικοί επαγγελματίες σε αυτή την παραγωγή κι εγώ έρχομαι για να μάθω».

Παρόλο που είναι περισσότερο role model παρά model, όπως σχολίασε η κριτική επιτροπή, επιλέχθηκε να περάσει στον επόμενο γύρο του παιχνιδιού και φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα για την ενδιαφέρουσα περίπτωση του Damian. 

Δείτε το βίντεο της οντισιόν, να αφηγείται την ιστορία της ζωής του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS