Ο καθιερωμένος χριστουγεννιάτικος στολισμός του Λευκού Οίκου είναι από μόνος του ένα ετήσιο σημείο αναφοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αμέτρητα έλατα, χιλιάδες μπάλες και στολίδια και απίστευτες μικρές λεπτομέρειες παίρνουν τη θέση τους στα δεκάδες δωμάτια της επίσημης κατοικίας του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου και φυσικά οι καλύτεροι διακοσμητές έχουν τον πρώτο ρόλο στην όλη διαδικασία.

Έτσι έγινε και φέτος και τα έλατα άναψαν στην Ουάσιγκτον μόνο που αυτή τη χρονιά υπήρχε μία διαφορά. Η Μελάνια Τραμπ ήταν εκείνη που ήθελε να κρατήσει για τον εαυτό της τον βασικό ρόλο στην διακόσμηση και δηλώνει πολύ περήφανη γι' αυτό. Γιατί μπορεί στα διοικητικά θέματα το πρώην μοντέλο να μην έχει μεγάλη συμμετοχή με την Ιβάνκα να κρατάει καλά τον τίτλο της «Πρώτης Κόρης» όμως όταν πρόκειται για στολίδια η Μελάνια ξέρει τι κάνει.

Στο βίντεο που ακολουθεί την βλέπουμε να ξεναγεί τον θεατή στα δωμάτια του Λευκού Οίκου και να εξηγεί την δική της συνεισφορά στη διακόσμηση.

Για την διακόσμηση εργάστηκαν 150 εθελοντές για περίπου 1600 ώρες συνολικά.  Φέτος χρησιμοποιήθηκαν περίπου 12.000 στολίδια, 53 δέντρα, χιλιάδες λαμπάκια, εκατοντάδες μέτρα γιρλάντες και βελούδινες κορδέλες.

 

 

 

 

TAGS