ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Σε νέα συνέντευξή του μίλησε για τον μεγάλο τους έρωτα.

Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η πλούσια θεατρική ενασχόληση κράτησε τον Φάνη Μουρατίδη μακριά από τις τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ παραδέχεται πως στην αρχή δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός σε ό,τι είχε να κάνει με την τηλεόραση. «Ήμουν συμπλεγματικός με την τηλεόραση και άργησα πολύ να το πάρω απόφαση. Μολονότι είχα προτάσεις, τη φοβόμουν. Αισθανόμουν πως δεν ήμουν έτοιμος για το ενδεχόμενο της επιτυχίας και για το πώς θα διαχειριστώ αυτή την επιτυχία. Ευτυχώς, όταν ήρθε η τηλεόραση στη ζωή μου, ήμουν αρκετά μεγάλος και ήρθε με έναν τρόπο φυσικό».

Σε ηλικία 30 ετών κάνει μια guest εμφάνιση στην ΕΡΤ, στη σειρά Σιωπή των Αγγέλων, ενώ το 2004 βρίσκεται στο cast της σειράς Έτσι Ξαφνικά στο Mega. «Μέσα από αυτή τη σειρά αγάπησα την τηλεόραση. Εκεί συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα τα κάνουν οι άνθρωποι και όχι το Μέσο» συμπληρώνει.

Το 2007 συμπρωταγωνιστεί με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κωμική τηλεοπτική σειρά Μπαμπά, Μην Τρέχεις. Από τη συγκεκριμένη συνεργασία θα προκύψει κι ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα-Μαρία. «Ήταν καρμικό να γνωριστώ με την Άννα, διότι πριν μου γίνει η πρόταση είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεόραση. Όμως, ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, επέμενε να συνεργαστούμε. Μέσω του Γιάννη, γνώρισα το σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και εντυπωσιάστηκα με το ταλέντο του. Τότε αποφάσισα να πω το “ναι”. Αργότερα ήρθε και η Άννα στη σειρά. Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι».

Αναρωτιέμαι αν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι έκανε δεσμό με μια συνάδελφό του, δεδομένου πως ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο μέσα από τη δουλειά. «Ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα και φυσικά. Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου: Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα μείνω εργένης. Πριν γνωρίσω την Άννα, δεν είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο της οικογένειας. Αυτό ήταν κάτι που γεννήθηκε με τη γυναίκα μου».

Πηγή: www.peoplegreece.com, κείμενο: Μαρίνος Βυθούλκας

Δες τον Φάνη Μουρατίδη σε πρόσφατη τηλεοπτική συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.