Μία πολύ κοφτή και ξεκάθαρη ανάρτηση πόσταρε στο ίνσταγκραμ ο Κωνσταντίνος Καζάκος, προκειμένου να απαντήσει σε διάφορα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

Παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός δεν συνηθίζει να απαντά σε δημοσιεύματα και να σχολιάζει ιδιωτικά ζητήματα, αυτή τη φορά τα όσα γράφτηκαν τον ανάγκασαν να πάρει θέση.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: Κύριε #^$#&&**$, αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτηση σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ. Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημοσιά συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μεσώ για την δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη. Κωνσταντίνος Καζάκος», έγραψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καζάκου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS