Μπορεί τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission: Impossible 7» να έχουν συναντήσει διάφορες αντιξοότητες και καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο έφεραν μια θετική εξέλιξη στη ζωή του Τομ Κρουζ: ένα νέο ειδύλλιο, με τη συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Ατγουελ.

Ο 58χρονος και η 38χρονη λέγεται, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι «κόλλησαν από την πρώτη μέρα» και έκτοτε «έχουν γίνει αχώριστοι».

Ο Τομ Κρουζ έχει πάρει διαζύγιο από το 2012 με την Κέιτι Χολμς, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σούρι. Και η νέα του σύντροφος όμως λέγεται πως μετρά έναν χωρισμό, με Βρετανό γιατρό.

Και ενώ άλλα ζευγάρια απομακρύνονται στην περίοδο της καραντίνας, στην περίπτωσή τους φαίνεται πως οι συνθήκες τούς έφεραν πιο κοντά, καθώς σύμφωνα με μια πηγή: «Το lockdown, και όλες οι δυσκολίες που το συνόδευσαν, τους έφεραν πιο κοντά. [Η Χέιλι] έχει επισκεφτεί τη “φωλιά” του στο Λονδίνο. Τα πηγαίνουν εξαιρετικά και φαίνονται και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

«Η Χέιλι έχει επισκεφτεί τη “φωλιά” του στο Λονδίνο. Τα πηγαίνουν εξαιρετικά και φαίνονται και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας το ζευγάρι των συμπρωταγωνιστών έχει ταξιδέψει, μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, στη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βρετανία και τη Νορβηγία

Πριν από την Κέιτι Χολμς, να θυμίσουμε ότι ο Τομ Κρουζ ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν (1990-2001). Μετά το διαζύγιό τους, κράτησε εκείνος την κηδεμονία των δύο υιοθετημένων παιδιών τους, του 25χρονου σήμερα Κόνορ και της 27χρονης Μπέλα, μεγαλώνοντάς τους στους κόλπους της Σαϊεντολογίας.

Πρόσφατα ο Κρουζ απασχόλησε την επικαιρότητα και για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο, για ένα ξέσπασμά του απέναντι στο συνεργείο, κατηγορώντας δύο μέλη του ότι δεν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας. «Είμαστε το χρυσό πρότυπο. Επιστρέφουν εκεί στο Χόλιγουντ κάνοντας ταινίες τώρα χάρη σε εμάς! Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε!» φώναξε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός της μεγάλου προϋπολογισμού ταινίας δράσης και έχει ασχοληθεί στενά με την ανάπτυξη πρωτοκόλλων δημιουργίας ταινιών, που επέτρεψαν να αρχίσει ξανά η παραγωγή του «Mission: Impossible 7» και άλλων ταινιών εν μέσω πανδημίας.

Δείτε ένα βίντεο για τη σχέση του Τομ Κρουζ και της Χέιλι Άτγουελ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

EPA/Riccardo Antimiani
 

TAGS