Ο γάμος του Γερμανού με την Ιωαννίδου ήταν ο δεύτερος στη ζωή του και μαζί πορεύτηκαν μέχρι το 1999, τη χρονιά δηλαδή που ο γνωστός δημοσιογράφος απεβίωσε. Βέβαια κατά τη διάρκεια του γάμους του, το ζευγάρι χώρισε ακόμα μια φορά.

Την Μαρία Ιωαννίδου φιλοξένησε το Πρωινό και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι την ενοχλεί ότι υπάρχει η ηλικία της στο google! Μάλιστα όπως είπε, αν ψάξεις στο google την ηλικία της, τη δείχνει μεγαλύτερη. «Είμαι 80» είπε υπερβάλοντας. Όπως είπε έχει κανονίσει με την τον δικηγόρο της να διευθετηθεί το θέμα. 

«Έχω κουραστεί από την καριέρα μου. Είμαι αρχαία. Θέλω να βάλω στην καριέρα μου μια άνω τελεία. Γράφω ένα βιβλίο για τη ζωή μου τώρα» είπε η ηθοποιός για τα μελλοντικά σχέδιά της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση και συμβίωσή της με τον αξέχαστο δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό, λέγοντας πως έζησε μαζί του 20 ολόκληρα χρόνια.«Έχω ζήσει με τον Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια! Θα μπορούσε ο Φρέντυ να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Θα βαριότανε», είπε η Μαρία, σχολιάζοντας ότι δεν είναι ανάλαφρη όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν. 

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό.Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε "Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά". Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ». 

 

Δείτε τι είπε:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS