Η Ανθή Βούλγαρη, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», του μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς είχε τα κιλά που έχει και τώρα, όπως του είπε χαρακτηριστικά: «Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά. Έτρωγα. Έκανα “παπάρα” στη σαλάτα! Μέχρι πρώτη-δεύτερα γυμνασίου είχα τα περιττά κιλά, μετά μόνη μου μού τη γύρισε λίγο και ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Εκεί χάθηκαν σιγά σιγά».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν υπέστη bullying, η δημοσιογράφος απάντησε: «Τότε δεν το ξέραμε σαν bullying, αλλά αν με ρωτάς τώρα, έχω βιώσει. Ήμουν το “χοντρό” παιδάκι του σχολείου, δεν το έκαναν πολύ παρέα τα πιο όμορφα κοριτσάκια».

«Τότε δεν το ξέραμε σαν bullying, αλλά αν με ρωτάς τώρα, έχω βιώσει. Ήμουν το “χοντρό” παιδάκι του σχολείου, δεν το έκαναν πολύ παρέα τα πιο όμορφα κοριτσάκια».

Η ίδια πρόσθεσε: «Από το σπίτι ξεκινάει το πώς θα φερθεί το παιδί στο άλλο παιδί. Να σου πω όμως κάτι; Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι ο καθένας μπορεί να διαχειριστεί το σώμα του όπως θέλει. Να χάσει ή να πάρει κιλά ανάλογα με τη φάση που βιώνει τη στιγμή που τη βιώνει. Είναι ψυχολογία, υπήρξαν φάσεις της ζωής μου που ήθελα να φάω, να το ευχαριστηθώ, δεν ήθελα να περιοριστώ. Και αν υπάρξει ξανά τέτοια φάση, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει αν θα με πουν χοντρή, λεπτή. Αν εγώ είμαι καλά, είμαι καλά, τέλος».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης με την Ανθή Βούλγαρη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS