«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς», ξεκινάει η Μαρία Σολωμού τη λεζάντα της δημοσίευσής της με σκοπό να δείξει το αληθινό της σώμα, τον πραγματικό της εαυτό και να πείσει τις γυναίκες που την ακολουθούν και τη θαυμάζουν, ότι δεν υπάρχει το τέλειο, απλά η… κατάλληλη επεξεργασία.

«Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!!», συνέχισε σατιρίζοντας την τάση των περισσότερων να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους, προκειμένου να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακοί και καλλίγραμμοι.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν αποτελεί εξαίρεση και ότι έχει πέσει και η ίδια στην παγίδα να επεξεργαστεί φωτογραφία της, με αποτέλεσμα τελικά, η πραγματικότητα να απέχει από την εικόνα. Όπως μάλιστα τονίζει, γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, προσέχει τη διατροφή της και κάνει αρκετά συχνά μασάζ, κάτι που ωστόσο δεν είναι αρκετό για να αγγίξει την τελειότητα.

Όπως μάλιστα τονίζει, γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, προσέχει τη διατροφή της και κάνει αρκετά συχνά μασάζ, κάτι που ωστόσο δεν είναι αρκετό για να αγγίξει την τελειότητα.

Δείτε το ποστ της ηθοποιού παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS