Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν να παίρνουν διαζύγιο. Από καιρό σε καιρό οι φήμες τους θέλουν ένα βήμα πριν τον χωρισμό, ενώ οι ίδιοι αποφεύγουν σταθερά μέσα στα χρόνια να σχολιάσουν δημόσια την ιδιωτική τους ζωή και τα όσο γράφονται για τον γάμο τους.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν και ακούγονται κάπως πιο σοβαρά αφού μία δήλωση που έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός πυροδότησε από την αρχή την φημολογία ότι αυτό το διάσημο ζευγάρι οδεύει ολοταχώς προς το διαζύγιο. 

«Έχω να δω τα παιδιά μου 200 μέρες,» είπε ο Κλούνεϊ, δημιουργώντας σε όλους την εύλογη απορία: πως γίνεται ένας πατέρας, όσες υποχρεώσεις κι αν έχει, να κάνει τόσο καιρό να δει τα παιδιά του; 

Και κάπως έτσι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι όπου ζούσαν με την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν τον γύρο του κόσμου, σχολιάζοντας ότι αυτό είναι το οριστικό φινάλε για το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δίδυμα παραμένουν κοντά στην μητέρα τους όσο οι γονείς τους προσπαθούν να αποφασίσουν για το μέλλον του γάμου τους,

Αιτία της σοβαρής ρήξης στη σχέση τους λέγεται πως είναι το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής και αδυνατούν να βρουν κοινή γραμμή πορείας. 

Ένα παλαιότερο βίντεο στο οποίο ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλάει για τους λόγους που ερωτεύτηκε την Αμάλ.

 

Φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS