Η Ράμερ Γουίλις, η 32χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την προβληματική σχέση που είχε για αρκετό μεγάλο διάστημα της ζωής της με την διάσημη μητέρα της, αλλά και για την προσωπική της μάχη με την κατάθλιψη και τους εθισμούς,

Τώρα, με ένα νέο, μακροσκελές κείμενο, η Ράμερ μιλάει ξανά για τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, αφού φαίνεται πως διανύει μία σκοτεινή περίοδο που πραγματικά την έχει καταβάλει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ποστ συνοδεύεται και από ένα βίντεο στο οποίο η κόρη της Μουρ μιλάει για τις κρίσεις πανικού και για την άσχημη ψυχολογία στην οποία βρίσκεται, υποστηρίζοντας ότι μία ανώτερη δύναμη την έχει καταβάλει.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, καθώς πιστεύω πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πλευρές και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες που δεν είναι ορατές έξω από τα social media. Έχω κρίση άγχους από χθες, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω και κάποιες φορές με κάνει να νιώθω ότι πεθαίνω. Ζαλίζομαι και έχω ταχυκαρδία.

Κάποιες φορές νιώθω πως μια δύναμη ανώτερη από εμένα έχει καταβάλει το μυαλό μου και με ελέγχει ψυχικά αλλά και σωματικά. Έχω καταλάβει πως το χειρότερο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να το πολεμήσω και να αντιστέκομαι σε αυτό. Έτσι βρίσκομαι εδώ, μπροστά σας, νιώθοντας πως θα καταρρεύσω, ακόμα και αν ξέρω πως αυτό δεν θα γίνει, αφήνομαι σε αυτό το άβολο συναίσθημα όσο τρομακτικό και επίπονο και αν είναι».

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα η νεαρή τους ενημέρωσε μέσω ίνσταγκραμ, πως ένιωθε πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους της έστειλαν τις ευχές τους.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία της όπου χαμογελάει και δείχνει εμφανώς ανανεωμένη, και έγραψε στη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας σχετικά με το χθεσινό μου βίντεο. Ήταν πολύ σημαντικά για εμένα. Ένιωσα την αγάπη και την υποστήριξη που χρειαζόμουν. Αποφάσισα να ξεκινήσω δυναμικά τη μέρα μου σήμερα, φορώντας το αγαπημένο μου φόρεμα, βάζοντας υπέροχη μουσική και χορεύοντας ξέφρενα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

)

 

TAGS