Είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, παρά το γεγονός ότι δεν είναι καινούρια στον χώρο. Η Εύα Καϊλή, έχει δεχτεί αμφισβήτηση ως νέα, όμορφη και γυναίκα, γεγονός που δεν τη λύγισε και δεν την απογοήτευσε ποτέ.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό, μιλάει για τον ερχομό της κόρης της, τη σχέση της με τον Ιταλό σύντροφό της, την πολιτική αλλά και τη Φώφη Γεννηματά. Ως γνωστόν, η όμορφη πολιτικός, είναι μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, μία ιδιότητα την οποία, όπως δηλώνει, απολαμβάνει, μιας και καταπιάνεται με πολλά νομοθετικά ζητήματα.

Ως γνωστόν, η όμορφη πολιτικός, είναι μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, μία ιδιότητα την οποία, όπως δηλώνει, απολαμβάνει, μιας και καταπιάνεται με πολλά νομοθετικά ζητήματα.

Όσο για το πέρασμά της από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων είπε: «Μπορεί να επέστρεφα αλλά με άλλους όρους γιατί πλέον είμαι στην πολιτική. Πάντως μου λείπει η επαφή με τον κόσμο. Θυμάμαι έπειτα από κάθε δελτίο μου έστελναν μηνύματα με τις παρατηρήσεις τους», λέει με νοσταλγικό χαμόγελο.

Σχετικά με την εμφάνισή της και αν τη βοήθησε στην πολιτική της καριέρα: «Νομίζω όσο με βοήθησε άλλο τόσο με δυσκόλεψε. Έχω δεχτεί χυδαία σχόλια επειδή είμαι γυναίκα. Είχα βγει δημόσια και είχα απαντήσει. Είναι φοβερό να προσπαθείς να κάνεις πολιτική συζήτηση και ο συνομιλητής σου να σε αντικρούει με την ηλικία και την εμφάνισή σου».

Τέλος για τη Φώφω Γεννηματά είπε: «Γνωρίζαμε ότι δίνει μάχες για την υγεία της αλλά ήταν πάντα πολύ δυνατή και δεν μας άφηνε να υποπτευθούμε το παραμικρό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα ο θάνατός της».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS