Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για την πολυετή καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της πορείας της, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα περιστατικά κακοποίησης που ταλανίζουν τον κλάδο της και την δημιουργία του ελληνικού #metoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε στην αρχή πως η υποκριτική κέρδισε το ενδιαφέρον της περισσότερο, συγκριτικά με τον χορό και το τραγούδι, με τα οποία ασχολούνταν, καθώς «μέσα στο θέατρο συναντιούνται όλες οι τέχνες». Μιλώντας για τις συνεργασίες με ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν πλέον κατηγορηθεί για παρενοχλήσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στάθηκε αρκετά τυχερή. «Είχα την τύχη γιατί αυτό είναι λαχείο, να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα ακόμη. Τότε δεν είχε ακουστεί κάτι. Σεξουαλική παρενόχληση δεν δέχτηκα ποτέ στη δουλειά μου, μόνο κάποιες άσχημες συμπεριφορές επειδή δεν συμφωνούσα, αλλά έβαζα τα όριά μου. Προσωπικά με ενοχλεί όταν ο άλλος ξεπερνά τα όρια».

Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες.

 

Η πρωταγωνίστρια της ελληνικής σειράς «Θα σε δω στο πλοίο» εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολη η αποκάλυψη μιας τέτοιας κατάστασης, λόγω της συντηρητικής κοινωνίας, όπου ζούμε. «Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους» τόνισε η ηθοποιός. Όπως είπε στην συνέχεια, έχει δεχτεί και η ίδια κακοποιητικές συμπεριφορές από συναδέλφους, τις οποίες όμως και αντιμετώπισε. «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα» πρόσθεσε στο τέλος η Μπέσυ Μάλφα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS