Σε μία σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία διηγήθηκε τον τρόπο κατά τον οποίο μία γνωστή συνάδελφος της τήν απείλησε προκειμένου να δεχθεί να κάνει τρίο με σκηνοθέτη. Εκείνος είχε υποσχεθεί στην ηθοποιό ότι αν πείσει την Παπαδήμα να κοιμηθεί μαζί του θα την κρατούσε σε κάποιο τηλεοπτικό σήριαλ.

Όπως εξηγεί η ηθοποιός αυτή η ιστορία την οδήγησε στον ψυχίατρο, αφού ήταν κάτι που τη σημάδεψε πολύ βαθιά και την τραυμάτισε.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα πια, μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό, ένα ανθρωπάκι κι αυτός. Αυτός ήθελε εμένα. Και της είπε "αν την καταφέρεις και τη φέρεις". Είχε βρει ένα σπίτι εδώ παρακάτω από εμένα. Κι αυτό αν ο εισαγγελέας με ακούσει που θα το πω, παρακαλώ να με καλέσει. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο για να την κρατήσει στη δουλειά. Για να την ξυπνήσω της λέω, "μα είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος, από αυτόν εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλειά;».

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ, έχοντας το τηλέφωνο δίπλα μου σε παράσταση του παιδιού μου που πήγαινε έκτη δημοτικού τότε, έχοντας γυρίσει από γύρισμα. Και να έχω τον Γιάννη (Μποστατζόγλου) δίπλα μου και να μου λέει "τι σου λέει, τι σου λέει;" . Εγώ, δηλαδή, τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, "μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS