Η Τατιάνα Μπλάτνικ ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία που δημοσίευσε με το χέρι της με επιδέσμους.

Η ίδια εξήγησε το πώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση γράφοντας ότι κατέληξε στα επείγοντα λόγω υπερβάλλοντος ζήλου στην κουζίνα. Όπως καταλαβαίνουμε από την περιγραφή της, η 40χρονη σύζυγος του Νικολάου Γλύξμπουργκ έκοψε άσχημα τον αντίχειρά της και έπρεπε να κάνει χειρουργείο για τη συγκόλλησή του.

Έγραψε στο ίνσταγκραμ:

«Και ξαφνικά συνέβη αυτό. Μάλλον επέδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στην κουζίνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Τελικά κατέληξα στα επείγοντα… Νιώθω απεριόριστα ευγνώμων για την ομάδα που με έκανε να νιώσω ασφαλής καθώς περνούσα για πρώτη φορά το χειρουργείο (παρά το γεγονός ότι ενώ ήθελα το χέρι μου, δεν ήθελα να μπω εκεί μέσα).

Νιώθω ευγνώμων που νιώθω υγιής (και που το μόνο που έχω να κάνω είναι να φοράω αυτό για τρεις εβδομάδα. Μετά από αυτό έχω πάρει αυτά τα μαθήματα: Να έχω το νου μου ειδικά στην κουζίνα! Συνειδητοποίησα πόσο χρήσιμος είναι ο αντίχειρας, μέχρι τώρα».

Ο αδερφός του άντρα της, ο Παύλος, άφησε το σχόλιό του κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας: «Καλή ανάρρωση. Τώρα θα μαγειρεύει ο Νικόλας».

Στα instastories της η Μπλάτνικ είπε στους φίλους της:

«Έχω ακόμα αντίχειρα αλλά δεν μου επιτρέπεται να τον χρησιμοποιήσω. Δεν είχα καταλάβει πόσο χρησιμοποιώ τον αντίχειρά μου. Δεν καταλαβαίνεις πόσο σου λείπει κάτι μέχρι να το χάσεις.

Αυτό είναι το μάθημα για σήμερα. Λοιπόν, είναι ακόμα εδώ και επιστρέφει...»

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS