Η κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Κωνσταντίνα Μανωλάκη, έχει μεγαλώσει και η μεταξύ τους ομοιότητα είναι εμφανής, σε νέα φωτογραφία της που ανέβασε η τηλεοπτική σεφ με αφορμή τα γενέθλιά της. Στην ίδια ανάρτηση έχει δημοσιεύσει και παλαιότερες φωτογραφίες της παιδικής ηλικίας της, που δείχνει την εξέλιξή της μέσα στα χρόνια.

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός» γράφει στη λεζάντα η Μπαρμπαρίγου, προσθέτοντας: «Χιλιόχρονη, χαρούμενη, γελαστή με υγεία και φως γύρω σου, Κωσταντίνα μου».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Τηλεθεατή, η Μπαρμπαρίγου είχε πει για την Κωνσταντίνα: «Αν και μοναχοπαίδι η Κωνσταντίνα μου, τη μεγαλώσαμε σαν ένα παιδί μια πολυμελούς οικογένειας. Άνοιξε τα φτερά της και πέταξε και έτσι πρέπει να πετούν τα παιδιά μας, μόνα τους. Απλά εμείς πρέπει να είμαστε πάντα εκεί, όταν θα έχουν την ανάγκη μας. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τις επιλογές της και για το δρόμο που βαδίζει με σιγουριά, πρεσβεύοντας πάντα τις αξίες με τις οποίες τη μεγαλώσαμε».

Πράγματι, το κορίτσι αν και ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στο χώρο της εστίασης, έχει αρχίσει να χαράσσει τον δικό της δρόμο: όχι μόνο εργάζεται στο οικογενειακό εστιατόριο στο Κολωνάκι αλλά επιπλέον έχει εγκαινιάσει το δικό της εστιατόριο, μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Σταθερό, στον Άγιο Δημήτριο της Πάρου.

Από παλιές οικογένειες της Πάρου και οι δύο, η Κωνσταντίνα συνδύασε τις δύο μεγάλες αγάπες της, για το νησί και τη γαστρονομία. Όπως έχει πει η κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Greekgastronomyguide.com: «Η μαγειρική ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου, από τις κουζινικές της γιαγιάς και αργότερα, όταν γυρνούσα από το σχολείο πήγαινα στο μαγαζί μας, όπου η μητέρα μου βρισκόταν πάντα στην κουζίνα, μαγείρευε, κι εγώ δοκίμαζα οτιδήποτε έφτιαχνε».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα γενέθλια της κόρης της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS