Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Πένυ Αγοραστού μίλησε στο «The 2Night Show», ανάμεσα σε άλλα, για την απώλεια του αδερφού της, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία, η οποία σημάδεψε και την ίδια και, φυσικά, τους γονείς της.

Η ηθοποιός, όπως είπε, κατάγεται από τη Μυτιλήνη, όπου μάλιστα ζει η γιαγιά της, Πίτσα. Και οι δυο τους βαφτίστηκαν «Παναγίτσα» και χρησιμοποιούν υποκοριστικά. Στο νησί επιστρέφει συχνά, «όταν θέλω να ηρεμήσω και να αποφορτιστώ». 

Όταν τη ρώτησε ο Αρναούτογλου αν έχει αδέρφια, απάντησε πως πλέον είναι μοναχοπαίδι. «Είχα αδερφό, αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε έχω μείνει πια μόνη. Και έχω τους γονείς να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια».

«Είχα αδερφό, αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε έχω μείνει πια μόνη. Και έχω τους γονείς να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια».

Σχετικά με τη σημαντική αυτή απώλεια, η Πένυ Αγοραστού συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω, απλά έχω πάρει πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, ειδικά για τη μάνα. Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, γιατί δεν έχω παιδιά. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός, αλλά το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζεις».

«Ήμουν 16 ετών όταν συνέβη. Αρχικά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και να ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Γιατί πρέπει να τους στηρίξεις τους δικούς σου, εσύ να φανείς ο δυνατός»

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα εξής από το τραγικό περιστατικό: «Ήμουν 16 ετών όταν συνέβη. Αρχικά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και να ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Γιατί πρέπει να τους στηρίξεις τους δικούς σου, εσύ να φανείς ο δυνατός, και όλα τα άλλα έρχονται. Απλά έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη ζωή μου και να εκτιμάω την κάθε στιγμή. Είναι πολύ κοινό, αλλά έχει τόσο μεγάλη σημασία! Αν δεν σου τύχει ένα τέτοιο περιστατικό, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπω σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία μου. Ό,τι θέλω, το κάνω, αρκεί να είμαι καλά».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Πένυς Αγοραστού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS