«Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, το στήριγμα μου, την αγκαλιά που με μεγάλωσε. Θα μου λείψεις πολύ Αρχόντισσα γιαγιάκα μου». Έτσι αποχαιρέτησε η Μαριτίνα Ντενίση τη γιαγιά της, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η Μαριτίνα ανέβασε μία φωτό με την ίδια, μικρούλα και την αγαπημένη της Αρχόντισσα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Η Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησε κι αυτή την αγαπημένη της μητέρα, Μαρία, με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο φέισμπουκ.

Όπως αποκάλυψε, η μητέρα της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έφυγε ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Μάλιστα, ανακοίνωσε πώς η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Μια βδομαδα πριν λιαζοταν στην πλατεια του χωριου στα Καναλια. Στην πατριδα του αντρα της που τοσο αγαπησε. Χτες έφυγε από την ζωή… η μαμά μου… η μάνα μας… η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ηταν ποτέ άρρωστη! Όμως η καρδια της την πρόδωσε!!!! Έφυγε όπως ήθελε όρθια γελαστή περιποιημένη τολμηρή!! Για μας το σοκ ειναι τεράστιο…

Της οφείλω τα πάντα!! Το γλυκό που έφτιαξε το Σαββατο ειναι ακόμα στο τραπέζι..!! Η κηδεία της θα γινει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακαρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε… ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν!!Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!» έγραψε. 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS