ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έβλεπα πορνό από 11 ετών. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

Η Μπίλι Άιλις αποκάλυψε πως έβλεπε πορνό από 11 χρονών προσπαθώντας να καταλάβει πώς κάνει κανείς σεξ αποκτώντας στρεβλή εικόνα και εφιάλτες.

«Έβλεπα πορνό από 11 ετών. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια 20χρονη Μπίλι Άιλις με τους 97.7 εκ. ακολουθους στο Instagram μιλάει, ο κόσμος ακούει. Ειλικρινής όπως πάντα μίλησε και πάλι χωρίς ενδοιασμούς σε συνέντευξή της στο «The Howard Stern Show» αποκαλύπτοντας πως έβλεπε πορνό από 11 ετών.

Σχολιάζοντας το τραγούδι της «Male fantasy» που περιλαμβάνει ένα στίχο για το πορνό, η Έιλις μίλησε ανοικτά για το θέμα. «Ως γυναίκα, πιστεύω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Δεν καταλάβαινα γιατί είναι κάτι κακό. Νόμιζα ότι έτσι μαθαίνεις πώς γίνεται το σεξ. Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό».

Μάλιστα η ίδια πίστευε, όπως άλλωστε πολλοί νέοι, πως έτσι θα μάθει για το σεξ. «Τις πρώτες φορές που έκανα, ξέρεις, σεξ δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν ωραία. Γιατί πίστευα πως έτσι υποτίθεται πρέπει να γίνεται» εξήγησε. Ομολόγησε δε πως έβλεπε εφιάλτες έχοντας εκτεθεί σε εικόνες βίας που περιέχουν τέτοιου είδους ταινίες. «Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό τόσο αγαπητό στο κοινό και είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου που πίστεψα ότι είναι οκ όλο αυτό» είπε στον Stern.

Είναι πολύ σημαντικό που ένα ποπ είδωλο αυτού του βεληνεκούς μιλάει για ένα θέμα- ταμπού και για μια συνήθεια των εφήβων και των νέων που μπορούν να οδηγηθούν σε sites με πολύ σκληρό πορνογραφικό υλικό αναζητώντας εκεί σεξουαλική εκπαίδευση, τομέας στον οποίο αποτυγχάνει οικτρά το εκπαιδευτικό σύστημα. Εξάλλου, η καθηλωτική σειρά του Netflix Sex Education μιλά ανοιχτά για αυτό το ζήτημα, τονίζοντας πως οι έφηβοι θα πρέπει να μπορούν να μιλούν ελεύθερα με τους γονείς και τους δασκάλους τους για το σεξ, όποιος και αν είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός τους, αλλά και να καταλάβουν επίσης πως το σεξ δεν είναι πάντα αποκομμένο από τα συναισθήματα και την ψυχή, δεν είναι ωμό. Ευτυχώς, η Μπίλι Άιλις μίλησε για ακόμα μια φορά ανοιχτά για ένα θέμα που πετάει ο ένας στον άλλον σαν καυτή πατάτα.

Όσον αφορά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό και παραγωγό podcast Matthew Tyler Vorce, η Μπίλι δεν απάντησε ευθέως στη συνέντευξη, καθώς είναι γνωστό ότι προστατεύει καλά την προσωπική της ζωή. Σχολίασε όμως: «Πέρσι, πίστευα ότι θα είμαι μόνη μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Κυριολεκτικά δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε κανενός τύπου σχέση. Ευτυχώς, το ξεπέρασα εύκολα».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην περιπέτεια της με τον κορονοϊό και δήλωσε πως το εμβόλιο της έσωσε τη ζωή. «Θέλω να γίνει σαφές πως ότι είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο. Αν δεν είχα εμβολιαστεί, θα είχα μάλλον πεθάνει, τόσο άσχημο ήταν. Αισθανόμουν άθλια. Το εμβόλιο έσωσε επίσης τον αδερφό μου και τους γονείς που από το να το κολλήσουν, όπως και τους φίλους μου».

Κεντρική εικόνα: Splash News/ Ideal

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.