ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ευγενία Νιάρχου: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση για την ισπανική Vogue

Η διάσημη κληρονόμος φορά το ιστορικό περιδέραιο της Μαρίας Αντουανέτας.

Ευγενία Νιάρχου: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση για την ισπανική Vogue

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση που θα αφήσει ιστορία έκανε η Ευγενία Νιάρχου για την Vogue Ισπανίας. Η κοσμοπολίτισσα εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου και της Τίνας (Ευγενίας) Λιβανού ποζάρει στο φωτογραφικό φακό Gorka Postigo φορώντας μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της σε κοσμήματα, αλλά και το μυθικό περιδέραιο της Μαρίας Αντουανέτας.

Η κομψή Ευγενία Νιάρχου που από μικρή, ως γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, είχε το προνόμιο (όπως συνηθίζει να λέει η ίδια) να γνωρίσει τις τέχνες και τη μόδα, ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το σχεδιασμό κοσμημάτων, δημιουργώντας τα πιο ξεχωριστά κομμάτια για να αναδείξει τη γυναικεία ομορφιά. Με αφορμή μάλιστα, τη φωτογράφησή της για την Vogue Ισπανίας, η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε τα πιο ξεχωριστά κοσμήματά της. Εξάλλου, όλη η φωτογράφηση κινήθηκε σε vintage τόνους με μια γεύση από belle époque!

Το πιο σημαντικό βέβαια, σε όλο αυτό το concept, ήταν η παραχώρηση (για τις ανάγκες της φωτογράφησης) στην Ευγενία, του θρυλικού περιδέραιου από πέρλες της Μαρίας Αντουανέτας, που εμφανίζεται στο κοινό για πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο κόσμημα κρύβει μια μεγάλη ιστορία πίσω του και άνηκε στην τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας. Εδώ και 250 χρόνια βρίσκεται στα χέρια των απογόνων της Μαρίας Αντουανέτας και δεν είχε δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας.

Έχοντας ταξιδέψει άλλωστε πολύ –γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Παρίσι, η Ευγενία Νιάρχου αγαπά καθετί κλασσικό και αυθεντικό και στοχεύει πάντα στην κομψότητα και τη φινέτσα.

Η ίδια, μάλιστα, δεν αρνείται πως κληρονόμησε το στιλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη που αγαπάει την τρέλα των 90s και τα χρώματα», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πηγή: tlife.gr

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.