Η Εύα Καϊλή κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, αφού έγινε μαμά κάτω από άκρα μυστικότητα, στις 24 Φεβρουαρίου του 2021.

Η ευρωβουλευτής γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αριάδνη - Αριάνα στα ιταλικά, μιας και πατέρας του μωρού είναι ο 35χρονος Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η ίδια μίλησε στο protothema.gr. από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται και είπε: "Δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό το θέμα, μιας και λόγω πανδημίας πολλές οικογένειες περνούν δύσκολες στιγμές".

Στη συνέντευξή της είπε ότι το όνομα που θα πάρει η κόρη της είναι εμπνευσμένο από την Κρήτη, και θα κάνουν διπλά βαφτίσια: Και ορθόδοξα και καθολικά.

"Για εμάς ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο. Μια τεράστια ευτυχία", είπε η Εύα Καϊλή στο protothema.gr, ενώ αποκάλυψε το πώς ωρίμασε μέσα της η ιδέα της εγκυμοσύνης:

"Το ξεκίνημα ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου , το 2019. Την πρώτη καραντίνα, την οποία περάσαμε μαζί , στην Αθήνα", είπε, για να συμπληρώσει ότι τώρα καταλαβαίνει πόσο "ηρωικό" είναι να μεγαλώνουν οι μητέρες παιδιά, "ειδικά όταν είναι μόνες".

Πριν από λίγες μέρες η Εύα Καϊλή βρέθηκε στην Αθήνα για το Φόρουμ των Δελφών, χωρίς να γνωρίζει κανείς τότε ότι είχε γεννήσει πριν από δυόμιση μήνες περίπου.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS