ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έτοιμη να παντρευτεί ξανά η Αντζελίνα Τζολί;

Το γεγονός πως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, δε σημαίνει πως η ηθοποιός δεν έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Έτοιμη να παντρευτεί ξανά η Αντζελίνα Τζολί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «In Touch», η 41χρονη Τζολί έχει ένα νέο άνδρα στη ζωή της και ήδη μιλούν για γάμο.

Σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού, «Ο Μπραντ Πιτ εξεπλάγην. Δεν είχε ιδέα πως έβλεπε κάποιον και πόσο μάλιστα πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να παντρευτούν».


Ο Μπραντ, μάλιστα, νιώθει μεγάλη απειλή από τη νέα σχέση της Αντζελίνας επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν μέσω μια δικαστικής διαμάχης σχετικά με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

«Η ιδέα πως ένας άλλος άνδρας θα περνά χρόνο με τα παιδιά του, τον απογοητεύει και τον αηδιάζει» προσθέτει η πηγή. «Ο Μπραντ δεν έχει γνωρίσει το νέο σύντροφος της Αντζελίνας, δεν θέλει να τον γνωρίσει και τον θεωρεί παρείσακτο στην οικογένειά του».

Η ζωή για τον 15χρονο Μάντοξ, τον 6χρονο Παξ, την 12χρονη Ζαχάρα, την 10χρονη Σιλό και τα 8χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, πρόκειται να αλλάξει για άλλη μία φορά, μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο των γονιών τους και η Αντζελίνα προχωρήσει τη νέα της ζωή στο πλευρό του άγνωστου άνδρα. Βέβαια, η ηθοποιός βάζει πάνω από τον έρωτα, τις ανάγκες των παιδιών της.

«Αρχικά, η Αντζελίνα ήλπιζε να περιμένει μέχρις ότου διευθετηθεί το διαζύγιο με τον Μπραντ» μια δεύτερη πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό. «Τώρα όμως μπορεί να γνωρίσει τον νέο άνδρα στα παιδιά της στο Λος Άντζελες μέσα στις επόμενες εβδομάδες«».

Μπορεί η Αντζελίνα να μην έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση με τη νέα της σχέση, αλλά λέγεται πως ο μυστηριώδης άνδρας είναι ένας επιχειρηματίας με φιλανθρωπικό έργο που γνώρισε πέρυσι στο Λονδίνο.

Έτοιμη να παντρευτεί ξανά η Αντζελίνα Τζολί;
«Ο Μπραντ δεν έχει γνωρίσει το νέο σύντροφος της Αντζελίνας, δεν θέλει να τον γνωρίσει και τον θεωρεί παρείσακτο στην οικογένειά του».

Πηγή: ethnos.gr

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.