Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά πράγματα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη νέα σειρά «Ο Δάσκαλος» που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει «χτίσει» αυτή τη φορά την ιστορία ενός καθηγητή μουσικής, ο οποίος φτάνει σε ένα μικρό, ελληνικό νησί την εποχή της πανδημίας προκειμένου να οργανώσει ένα Φεστιβάλ Μουσικής. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλα τα προβλήματα της, ενώ θα βρεθεί μπλεγμένος και σε μία έντονη ερωτική ιστορία που τελικά θα αποτελέσει την αφετηρία για να εκδηλωθούν όλες οι κρυμμένες παθογένειες πίσω από τη ζωή αυτής της μικρής ομάδας ανθρώπων. 

Πρωταγωνίστριες της σειράς η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου και η Κλέλια Ανδριολάτου που αυτή την περίοδο βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα της σειράς. 

Σε ένα διάλειμμα οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστές και ευδιάθετες με φόντο το σκηνικό της σειράς. Τόσο η Μαρία Καβογιάννη, όσο και η Κλέλια Ανδιολάτου ανέβασαν στο ίνσταγκραμ φωτογραφίες με τη σπουδαία Χάρις Αλεξίου, η οποία φέτος κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη.

«Ανάμεσα στην ευγνωμοσύνη και την ομορφιά», έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στο ίνσταγκραμ, φανερώνοντας τη βαθιά της εκτίμηση στις δύο συμπρωταγωνίστριες της.

Δείτε τις αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS