Μια θλιβερή επέτειος ήταν η 25η Μαΐου για τη Μελίνα Ασλανίδου, καθώς συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τον πρόωρο θάνατο του αδερφού της, Ανέστη, μόλις σε ηλικία 20 ετών. Για να τον τιμήσει ανέβασε ένα Insta story στο λογαριασμό της, με τη φωτογραφία του. Στο κείμενο έγραψε: «Σαν σήμερα... 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής. Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου... αιώνια η μνήμη σου».

«Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο».

Η Μελίνα Ασλανίδου αποφεύγει να μιλάει εκτεταμένα για την προσωπική ζωή της, ωστόσο πριν από έναν περίπου χρόνο είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala» ότι αυτή η τραγική απώλεια κατά κάποιον τρόπο υπήρξε για την ίδια κινητήριος δύναμη που την είχε ωθήσει στο τραγούδι:

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…».

Δείτε το Insta story της Μελίνας Ασλανίδου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP
 

TAGS