Είναι μία γυναίκα σύμβολο, μιας και σίγουρα έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της φήμης που απλά προσδίδει το τραγούδι ή το star system γενικότερα. Η Μπιγιόνσε Νόουλς, είναι ένα αστέρι, μία από τις πιο διάσημες και επιδραστικές γυναίκες παγκοσμίως, η οποία κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει, έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Η Μπιγιόνσε Νόουλς, είναι ένα αστέρι, μία από τις πιο διάσημες και επιδραστικές γυναίκες παγκοσμίως, η οποία κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει, έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Λίγο πριν κλείσει τα 40 και έχοντας δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια, η απόλυτη σταρ των ΗΠΑ μιλάει στο αμερικανικό Harper’s Bazaar, για τη ζωή, την καριέρα αλλά και το μεγάλο της ταξίδι προς την αυτογνωσία και την αγάπη στον ίδιο της τον εαυτό.

«Όπως πολλές γυναίκες έτσι κι εγώ, έπεσα στην παγίδα να σπαταλώ πολύ χρόνο και ενέργεια σε δευτερευούσης σημασίας πράγματα και να αγνοώ την ψυχική μου υγεία. Δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις όταν αντιμετωπίζεις τη διασημότητα. Έχω παλέψει πολύ για να προστατεύσω την ηρεμία αλλά και την προσωπική μου ζωή».

Όσο για τη θέση της φιλίας στη ζωή της: «Οι πιο καλές μου φίλες, είναι υπέροχες γυναίκες, επιχειρηματίες, σύζυγοι, μαμάδες. Επίσης τα μέλη των Destiny’ s Child είναι ανάμεσα στις στενές μου φίλες, όπως και η αδερφή μου Σολάνζ, την οποία θεωρώ μία από τις πιο σοφές γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

H Mπιγιόνσε ποζάρει για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper’s Bazaar.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/Kevin Winter

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS