Οι Γιώργος Πυρπασόπουλος και Δημήτρης Αλεξανδρής είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα στην ΕΡΤ και το «Σημείο Συνάντησης» η οποία, σε κάποια φάση, έφτασε στο θέμα της πατρότητας. «Εσύ θα ΄θελες να γίνεις πατέρας;» ρώτησε ο Αλεξανδρής τον Πυρπασόπουλο, ο οποίος απάντησε θετικά. «Είσαι κοντά; Θα βγάλουμε καμία είδηση;» πρόσθεσε, αστειευόμενος, ο Αλεξανδρής, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο συνάδελφός του: «Όχι, θέλω να πω ότι αν προκύψει, μετά χαράς. Δεν το επιδιώκω, είναι καλοδεχούμενο αν συμβεί».

«Πέρναγα μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου. Ενώ ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω παιδιά, σκέφτηκα ότι εάν δεν κάνω ένα παιδί, θα τρελαθώ»

Στη συνέχεια ο Αλεξανδρής προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και για τις εκπλήξεις που έκρυβε γι’ αυτόν η πατρότητα: «Εγώ, ας πούμε, δεν το είχα στο μυαλό μου. Κατά κάποιον τρόπο προέκυψε. Πέρναγα μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου. Ενώ ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω παιδιά, σκέφτηκα ότι εάν δεν κάνω ένα παιδί, θα τρελαθώ. Και ακριβώς έτσι το είπα στη γυναίκα μου. Και ήταν τέλειο. Και η ζωή μου έπαιξε ένα απίστευτο παιχνίδι, γιατί το παιδί μου γεννήθηκε την ίδια μέρα με μένα, στα 33 μου. Έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS