Πριν από ακριβώς έναν χρόνο η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσε το όνομα Αλίκη.

Αν και η γνωστή ηθοποιός δε συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή, έχει ανεβάσει κατά καιρούς λίγες φωτογραφίες με την κόρη της, που απ' ότι όλα δείχνουν έχει ομορφύνει τη ζωή της.

Αυτή τη σημαντική ημέρα η Τζένη Μπότση αποφάσισε να κάνει άλλη μία ανάρτηση για να ευχηθεί χρόνια πολλά όχι μόνο στη μικρή Αλίκη αλλά και στην αδελφή της που έχει γενέθλια την ίδια μέρα. 

Εννοείται ότι τη παράσταση έκλεψε η λαχταριστή τουρτίτσα σοκολάτα με το κίτρινο παπάκι στην κορυφή.

«Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος!!! Ένας χρόνος που σε έχουμε κοντά μας και πραγματικά.... ώρες ώρες νομίζω ότι ήταν χθες που σε πρωτοείδα, άλλες φορές νομίζω ότι ήσουν εδώ πάντα!! Ένας χρόνος με την Αλίκη!!! Να πω και από εδώ ένα χρόνια πολλά μέσα από την ψυχή μου, στην αδερφή μου, που της κλέψαμε τη μοναδικότητα των γενεθλίων της , μιας και οι δυο αυτές γυναίκες της ζωή μου, έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!!! Σας αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε και τις δυο!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS