Οι σχέσεις ανάμεσα σε μια γυναίκα και τα παιδιά του συντρόφου της από προηγούμενο γάμο του μπορεί να είναι δύσκολες και τεταμένες. Όμως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης φαίνεται να έχουν κάνει πραγματικότητα το ιδανικό της αρμονικής συνύπαρξης ενός μοντέρνου οικογενειακού σχήματος, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram.

Σε αυτήν, ο επιχειρηματίας σύντροφός της παρουσιάζεται σε στιγμές παιχνιδιού και γέλιου στον καναπέ, μαζί με τους δύο γιους του και τον υστερότοκο, Δημήτρη, που έχει αποκτήσει με την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί, αλλά τελικά δεν τα είχε καταφέρει. Δεν παύει, ωστόσο, να απολαμβάνει τις στιγμές ευτυχίας που του δίνονται.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της νέας ανάρτησής της: «Ένας ευτυχισμένος πατέρας! Και βλέπεις αυτό και λες η ζωή είναι στιγμές ....Και κρατιόμαστε από αυτές τις ευχάριστες τις πανέμορφες στιγμές μας !!!!!Και τις κρατάμε καλά μέσα στην καρδιά μας για να μας φωτίζουν και να παίρνουμε δύναμη για να καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας ....αυτή τη φοβερή καθημερινότητα που κανένας μας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: NDP

TAGS