ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ένας 3ος σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει: για να απελευθερωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου»

Με αφορμή τον καταιγισμό καταγγελιών στο θέατρο, ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ένας 3ος σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει: για να απελευθερωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου»

Ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στο «Πρωινό», μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τον καταιγισμό καταγγελιών και αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών στον κόσμο του θεάτρου, προσθέτοντας πως «υπάρχει ένας τρίτος σκηνοθέτης, εγώ δεν τον γνωρίζω, ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου…».

«Υπάρχει ένας τρίτος σκηνοθέτης, εγώ δεν τον γνωρίζω, ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου…».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συμπλήρωσε τα εξής: «Εγώ στον κινηματογράφο δεν έχω εντρυφήσει, έργο δεν υπάρχει, μπορεί αραιά και πού να έχει πάρει βραβεία, αυτό δεν είναι έργο ότι κάνεις κάτι και μετά το χρησιμοποιείς για να κάνεις οντισιόν, να φωνάζεις νέα παιδιά, να φτιάχνεσαι, να φαντασιώνεσαι και να φτάνεις σε πράξεις, εγώ δεν ξέρω, γιατί αυτοί που μπορεί να έχουν ενδώσει δεν θα το πούνε κιόλας. Κι εκεί που τα λέγαμε, λέω, ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει, ξαφνικά ο Απόστολος Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά [στο “Καφέ της Χαράς”], είναι ένας εξαιρετικός νέος, λέει, τι όνομα είπατε; Ξέρετε, με έχει φωνάξει και εμένα και μου ζήτησε να αυνανιστώ».

«Ξαφνικά ο Απόστολος Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά [στο “Καφέ της Χαράς”], είναι ένας εξαιρετικός νέος, λέει, τι όνομα είπατε; Ξέρετε, με έχει φωνάξει και εμένα και μου ζήτησε να αυνανιστώ».

Σχετικά με την τροπή που έχουν πάρει – και μπορεί να πάρουν από εδώ και πέρα – τα γεγονότα, ο Χάρης Ρώμας σχολίασε: «Σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια ψυχραιμία στην αντιμετώπιση και οτιδήποτε λέγεται πρέπει να λέγεται από ανθρώπους που έχουν λόγο να το πουν, γιατί εδώ θα γίνει ένας ορυμαγδός, ήδη γίνεται, από ανθρώπους που για διάφορους λόγους έχουν να πουν μια ιστορία του παρελθόντος. Θα χαθεί η δυναμική. Τώρα είναι μια κατάλληλη στιγμή όχι μόνο για να γίνουν αυτές οι καταγγελίες, αλλά για να γίνει και μια μεγάλη αλλαγή στο χώρο».

«Οτιδήποτε λέγεται πρέπει να λέγεται από ανθρώπους που έχουν λόγο να το πουν, γιατί εδώ θα γίνει ένας ορυμαγδός, ήδη γίνεται, από ανθρώπους που για διάφορους λόγους έχουν να πουν μια ιστορία του παρελθόντος. Θα χαθεί η δυναμική»

Για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, ειδικότερα, είπε: «Όταν βλέπεις μια συρροή ανθρώπων που θέλουν να καταγγείλουν, μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι; Όταν αυτή τη στιγμή βγαίνει μια σωρεία ανθρώπων, μπορεί να έχει γίνει κατάχρηση εξουσίας την οποία μπορεί και ο ίδιος να μην έχει συνειδητοποιήσει. Τα πράγματα πρέπει να έχουν ένα όριο και να δημιουργηθεί ένας κώδικας δεοντολογίας».

«Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι;»

Τι θα είχε να απαντήσει σε όσους αναρωτιούνται «γιατί τώρα»; «Είναι παντελώς ανήθικο το “γιατί δεν μίλησαν και το θυμήθηκαν τώρα”. Για κάποιον που γνωρίζει τη στοιχειώδη ψυχολογία θα έπρεπε να σκέφτεται πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να βγει, να εκτεθεί, να ξεπεράσει το σοκ και τον τρόμο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή και πόσο μόνος πρέπει να αισθάνεται ακόμα και όταν ξέρει ότι και άλλες κοπέλες ή αγόρια έχουν υποστεί τον ίδιο διασυρμό ή κακοποίηση».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Χάρη Ρώμα:

«Ένας 3ος σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει: για να απελευθερωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: Glomex

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.