Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις της σεξουαλικής του ταυτότητας, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, που θα τον οδηγήσει ακόμα και στο εξωτερικό, αν η Ελλάδα δεν του επιτρέψει να την κάνει πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, είπε: «Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

Η ομάδα του The Booth σχολίασε τις δηλώσεις του, με τη Σοφία Μουτίδου, με αυτή την αφορμή, να αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο, που μόλις ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε το εξής: «Ένα βράδυ, στο Facebook, ο Ζακ μου έστειλε ένα μήνυμα στο Messenger. Και μου λέει, Σοφία, αν μπορείς φώναξε την αστυνομία, μου χτυπάν την πόρτα και υπάρχει κάποιος που θέλει να με δείρει. Δύο ώρες μετά, του λέω: Ζακ, όλα καλά. Μου λέει, όλα καλά». 

Παρόλο που δεν είχαν γνωριστεί προσωπικά, μιλούσαν online και φαίνεται πως του είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη η Μουτίδου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ: «Είμαι ένα μέρος αυτής της κοινότητας, δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Σκεφτείτε όλη αυτή την αγάπη, το φλερτ που είχατε με το συμμαθητή σας, τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι χεράκι, το φιλί, το πόσο σε θέλω, να μην μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα, και είναι πάρα πολύ καλό άνθρωποι όπως είναι ο Γιώργος, που είναι γνωστοί και έχουν μια αναγνωρισμότητα και ένα γκελ στο κοινό, να μπορούν να μοιραστούν το δικό τους εγκλωβισμό από τη σεξουαλικότητα ώστε να καταλάβει και το πιο απομακρυσμένο παιδί στο χάρτη της Ελλάδας, που στο χωριό του δεν βγαίνει από το σπίτι του γιατί θα το ξεφτιλίσουν, ότι δεν το παθαίνει μόνο αυτό, το παθαίνουν ακόμα και στα κεντρικά του Χόλιγουντ. Ακόμα και εκεί υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Όταν η Χρυσή Αυγή ήταν στα ντουζένια της, βλέπαμε μέρα παρά μέρα ανθρώπους να έχουν πληγεί από αυτό το πράγμα. Ομοφυλόφιλους ανθρώπους τους σταματούσαν στη μέση του δρόμου και τους σπάγανε στο ξύλο χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία αιτία».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δείτε μια νέα ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για τον Ζακ Κωστόπουλο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS