ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ένα βράδυ, ο Ζακ μου έστειλε μήνυμα στο Facebook: Φώναξε την αστυνομία, κάποιος θέλει να με δείρει»

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της για τον Ζακ Κωστόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τη σεξουαλική ταυτότητά του.

«Ένα βράδυ, ο Ζακ μου έστειλε μήνυμα στο Facebook: Φώναξε την αστυνομία, κάποιος θέλει να με δείρει»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις της σεξουαλικής του ταυτότητας, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, που θα τον οδηγήσει ακόμα και στο εξωτερικό, αν η Ελλάδα δεν του επιτρέψει να την κάνει πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, είπε: «Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

Η ομάδα του The Booth σχολίασε τις δηλώσεις του, με τη Σοφία Μουτίδου, με αυτή την αφορμή, να αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο, που μόλις ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε το εξής: «Ένα βράδυ, στο Facebook, ο Ζακ μου έστειλε ένα μήνυμα στο Messenger. Και μου λέει, Σοφία, αν μπορείς φώναξε την αστυνομία, μου χτυπάν την πόρτα και υπάρχει κάποιος που θέλει να με δείρει. Δύο ώρες μετά, του λέω: Ζακ, όλα καλά. Μου λέει, όλα καλά».

Παρόλο που δεν είχαν γνωριστεί προσωπικά, μιλούσαν online και φαίνεται πως του είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη η Μουτίδου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ: «Είμαι ένα μέρος αυτής της κοινότητας, δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Σκεφτείτε όλη αυτή την αγάπη, το φλερτ που είχατε με το συμμαθητή σας, τη συμμαθήτριά σας στο σχολείο, το χεράκι χεράκι, το φιλί, το πόσο σε θέλω, να μην μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα, και είναι πάρα πολύ καλό άνθρωποι όπως είναι ο Γιώργος, που είναι γνωστοί και έχουν μια αναγνωρισμότητα και ένα γκελ στο κοινό, να μπορούν να μοιραστούν το δικό τους εγκλωβισμό από τη σεξουαλικότητα ώστε να καταλάβει και το πιο απομακρυσμένο παιδί στο χάρτη της Ελλάδας, που στο χωριό του δεν βγαίνει από το σπίτι του γιατί θα το ξεφτιλίσουν, ότι δεν το παθαίνει μόνο αυτό, το παθαίνουν ακόμα και στα κεντρικά του Χόλιγουντ. Ακόμα και εκεί υπάρχει ένας τεράστιος πόλεμος».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Όταν η Χρυσή Αυγή ήταν στα ντουζένια της, βλέπαμε μέρα παρά μέρα ανθρώπους να έχουν πληγεί από αυτό το πράγμα. Ομοφυλόφιλους ανθρώπους τους σταματούσαν στη μέση του δρόμου και τους σπάγανε στο ξύλο χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία αιτία».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δείτε μια νέα ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για τον Ζακ Κωστόπουλο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

15 Απρ 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.

15 Απρ 2024

Σοφία Βεργκάρα: "Αν ποτέ κάνεις επέμβαση στο γόνατο, βεβαιώσου ότι θα βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα!!!!"

Η Σοφία Βεργκάρα ομολογεί ότι υπεβλήθη σε επέμβαση και αποθεώνει στο instagram τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της

15 Απρ 2024

Η Βέρα Γουάνγκ γίνεται 75 και προβληματίζεται πολύ

Υπέροχη, αειθαλής και δραστήρια η σχεδιάστρια μόδας που αψηφά τον χρόνο αισθάνεται και η ίδια την πίεση του.

15 Απρ 2024

Η Νεφέλη Κουρή σε σπάνια εμφάνιση με τον πασίγνωστο σύζυγό της

Το ζευγάρι κάνει αρκετά αραιά κοινές εμφανίσεις

15 Απρ 2024

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: "Είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε, βασανίστηκε αρκετά"

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στις κάμερες για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη.

15 Απρ 2024

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η γοητευτική κόρη της Μαρινέλλας στους Δελφούς

Έδωσε το παρών στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε