Η Ρίτσα Μπιτζόγλη βρέθηκε καλεσμένη στο talk show του Γρήγορη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την πολυετή καριέρα της στο χώρο της δημοσιογραφίας, όσο και για την εντελώς διαφορετική εικόνα που διατηρεί εκτός της μικρής οθόνης. Η παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ANT1 αποκάλυψε πως ο χώρος της ενημέρωσης ήταν κόντρα ρόλος με την ζωή της, όμως με το πέρασμα των χρόνων «εκπαιδεύτηκε» και τελικά κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών ειδησεογραφικών δελτίων της τηλεόρασης.

«Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ» ανέφερε στην αρχή η δημοσιογράφος εξηγώντας τον λόγο που βρέθηκε στον χώρο του θεάματος. Όπως υποστηρίζει η ίδια, η σοβαρή εικόνα της δημοσιογράφου με το αυστηρό ντύσιμο, παύει να υπάρχει όταν η ίδια βρίσκεται στην προσωπική της ζωή. «Όταν λες ειδήσεις πρέπει να φοράς ένα κουστούμι. Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με σκισμένα τζιν», είπε η δημοσιογράφος.

Μεταξύ άλλων, η Ρίτσα Μπιτζόγλη μίλησε και για πτυχές της προσωπικής της ζωής, «απομυθοποιώντας» με χιουμοριστική διάθεση την τυπική και επιβλητική παρουσία της δημοσιογράφου που πρέπει να τα γνωρίζει όλα. «Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα. Έχω μια εμμονή στο λάθος, μπορεί να βγω έξω και να ξεχάσω την τσάντα μου και το πορτοφόλι μου. Είμαι αφηρημένη» ανέφερε με χαλαρό ύφος.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS