Ο Άγιος Βασίλης έκανε μια εξαίρεση για την κόρη των Μπέκαμ, Χάρπερ, φέρνοντας στο 9χρονο κορίτσι νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο δώρο του, ένα πουλόβερ από το brand της Βικτόρια και μάλιστα με το μονόγραμμά της στο μανίκι. Το ριγέ πλεκτό κοστίζει online 450€, σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει να το αποκτήσουμε.

Τουλάχιστον η Χάρπερ φαίνεται να εκτίμησε τη χειρονομία, αναφωνώντας σε ένα Insta story: «Μαμά, μου αρέσει πολύ το νέο μου πουλόβερ, έχει και τα αρχικά μου πάνω!». 

Το ίδιο κομμάτι αλλά σε διαφορετική απόχρωση φόρεσε και η Βικτόρια Μπέκαμ σε προηγούμενη ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τα νέα μας πλεκτά από μαλλί των Σέτλαντ. Είναι πολύ μαλακά, ευκολοφόρετα και έχουν σούπερ κολακευτική γραμμή. Μάλιστα μόνο για αυτή την εβδομάδα, προσφέρουμε την υπηρεσία να κεντήσεις τα αρχικά σου στο μανίκι. Τέλεια ιδέα για δώρο!».

Το ζεύγος Μπέκαμ δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στη Χάρπερ, όπως και σε όλα τα παιδιά του άλλωστε. Όμως τα φιλιά στο στόμα που ανταλλάσσουν με την 9χρονη κόρη τους και μοιράζονται στο Instagram έχουν σκανδαλίσει κατά καιρούς τα «χρηστά ήθη» των social media. Προς υποστήριξή τους, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι φιλάει όλα τα παιδιά του στα χείλη σε ένδειξη στοργής, εκτός από τον πρωτότοκο γιο του, Μπρούκλιν: «Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους».

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους παρά να είναι στο επίπεδο των ρούχων και των αξεσουάρ του πολυτελούς brand που υπογράφει το πρώην Spice Girl.

Δείτε τη νέα ανάρτηση με τη Χάρπερ με το νέο της πουλόβερ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τη Βικτόρια Μπέκαμ να φοράει το ίδιο πουλόβερ σε άλλο χρώμα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε το πουλόβερ εδώ

Ριγέ μάλλινο πουλόβερ, international.victoriabeckham.com, €450,00

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS