Από την ημέρα που έγινε γνωστή η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν οργιάσει! Οι φήμες είναι πολλές και τα σενάρια άπειρα. 

Το πιο λαμπερό ζευγάρι του πλανήτη δεν είναι πια μαζί και όλοι θέλουν να μάθουν το γιατί. Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Usa Today σε εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τα αίτια του χωρισμού «ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του εκδοτικού κόσμου και νυν gossip blogger του Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της».

«Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλυγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο» συμπληρώνει ο ίδιος ο Ρόμπ Σάτερ.

Βέβαια αμέσως μετά η ανάλυση του usatoday αναφέρει:

«Σωστά, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά πιθανότατα δεν είναι. Ωστόσο αυτό δεν θα σταματήσει την τεράστια ροή φημών των gossip media, ειδικά εφόσον τα δύο μέρη (σ.σ. Τζολί και Πιτ) δεν τις αρνούνται».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από 12 χρόνια σχέσης και δυο χρόνια γάμου, η Αντζελίνα και ο Μπράντ τραβούν δρόμους χωριστούς και αν λάβουμε υπόψιν μας τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των δυο ηθοποιών ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.

TAGS