ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα e-mail που διέρρευσε κάνει δημοσίως ρεζίλι την Sarah Jessica Parker

Η τσιγκουνιά και οι παράλογες απαιτήσεις από το προσωπικό της.

Ένα e-mail που διέρρευσε κάνει δημοσίως ρεζίλι την Sarah Jessica Parker

Στον αδυσώπητο κόσμο του ίντερνετ δεν μπορείς να είσαι ποτέ ασφαλής. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα e-mails ή προσωπικές συζητήσεις μέσω chat πολύ διάσημων ανθρώπων με άτομα του στενού τους εργασιακού περιβάλλοντος στα οποία λέγονται πράγματα που δεν θα έπρεπε να καμία περίπτωση να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών η Sarah Jessica Parker, που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα όταν κόντεψε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με τη συμπρωταγωνίστρια της Kim Catrall για το ποια από τις δύο φταίει περισσότερο που δεν θα γυριστεί τρίτη ταινία Sex and the City, βρέθηκε πρόσφατα στην παραπάνω, δυσάρεστη θέση.

Μια σειρά από προσωπικά e-mails της ηθοποιού προς το προσωπικό που την βοηθάει με το σπίτι και τα παιδιά της είδαν το φως της δημοσιότητας όταν διαβάστηκαν στον αέρα της αμερικανικής εκπομπής Magic Mich που παρουσιάζει η Michelle Collins. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα mail η Sarah ζητάει από το προσωπικό της εξωφρενικά πράγματα όσο αναφορά στη καθημερινή φροντίδα των παιδιών της, όπως να φυλάνε τα μαχαιροπήρουνα τους κλεισμένα σε ένα κουτάκι βαζελίνης για να μην έρχονται σε επαφή με τίποτα άλλο αλλά και να αγοράζουν πάντα συγκεκριμένης μάρκας αφρόλουτρα και προϊόντα για τον 14χρονο γιος της, James Wilkie.

Μάλιστα τους απαγορεύει να αγοράζουν προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες και τους επιτρέπει να τα αντικαταστήσουν με καινούργια μόνο όταν βεβαιωθούν ότι έχουν αδειάσει εντελώς - μα εντελώς. Eπίσης απαιτεί από το προσωπικό της να τσεκάρει σε καθημερινή βάση τις ποσότητες των προϊόντων στα μπάνια και στις κουζίνες ώστε να είναι σε ετοιμότητα να βάλουν καινούργια μόνο όταν αυτά εξαντληθούν.

Το όλο θέμα κυκλοφόρησε όταν η Parker λέγεται πως έστειλε τα e-mail σε φιλικό πρόσωπο που δουλεύει για την ίδια και τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Matthew Broderick. Ωστόσο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν στάλθηκαν ποτέ τα συγκεκριμένα mail και πως η Parker δεν ξέρει καν ποια είναι η Michelle Collins, η παρουσιάστρια δηλαδή της εκπομπής που έβγαλε τα mail στη δημοσιότητα.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.