ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έμεινα έκθαμβη: Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μιλάει και προχωράει. Ήρθε και με βρήκε όρθιος»

Για το θαύμα της προόδου που έχει σημειώσει ο παρουσιαστής μετά το παρ’ ολίγον μοιραίο τροχαίο του μίλησαν η Ζήνα Κουτσελίνη και οι φυσικοθεραπευτές του.

«Έμεινα έκθαμβη: Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μιλάει και προχωράει. Ήρθε και με βρήκε όρθιος»

H ανάρρωση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι μακρά και αργή, αλλά το σημαντικό είναι ότι προχωράει και μάλιστα με τη σύζυγο και το παιδί του να μη φεύγουν στιγμή από το πλευρό του. Ίσως η αγάπη που απολαμβάνει να είναι αυτή που τον παρακινεί να κάνει το επόμενο, δύσκολο βήμα.

Σαν ένα μικρό θαύμα, πάντως, παρουσίασε την πρόοδό του πριν από λίγο καιρό η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου η ίδια βρέθηκε στο κέντρο φυσικοθεραπείας του για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό πρόβλημα και είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει προσωπικά. «Είχα έρθει», είπε απευθυνόμενη στους φυσικοθεραπευτές του, «για να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα στη μέση, τον συνάντησα εκεί και τη γυναίκα του και το παιδί του και έμεινα έκθαμβη. Μιλάει και προχωράει. Ήρθε και με βρήκε όρθιος, ενώ εγώ ήμουν στο κρεβάτι».

«Βελτιώνεται συνεχώς», όπως επιβεβαίωσαν οι φυσικοθεραπευτές του. «Είναι σε μια κατάσταση όπου κινείται, κάνει κάποια βηματάκια, βέβαια θέλουμε πάρα πολλή δουλειά με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο ο ίδιος, μπορεί και μιλάει στο παιδί και σιγά σιγά μπαίνουμε στα πρώτα βήματα της αποκατάστασης και προχωράμε».

«Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο ο ίδιος, μπορεί και μιλάει στο παιδί και σιγά σιγά μπαίνουμε στα πρώτα βήματα της αποκατάστασης»

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα τα Χριστούγεννα του 2017, όταν σύμφωνα με την αγωγή ένας οδηγός λεωφορείου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προσπάθησε να τη διασχίσει αιφνιδιαστικά, με αποτέλεσμα ο 43χρονος παρουσιαστής να καρφωθεί στο λεωφορείο με τη μηχανή του. Βρέθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και τώρα αγωνίζεται διεκδικώντας από την αρχή τις μικρές χαρές της.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, έχει πει ότι μετά το ατύχημα ξεκίνησε από το μηδέν, δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα, τρία χρόνια μετά, μπορεί τουλάχιστον να φάει, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιον δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο γιατί δεν είναι ακόμα σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί. Η ίδια επιδεικνύει, πάντως, τεράστια δύναμη, λέγοντας: «Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε».

Δείτε την εκπομπή όπου μιλούν οι φυσικοθεραπευτές του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.