ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμαθε για το διαζύγιό της μέσα από τα ΜΜΕ

Συμβαίνει και στις πλουσιότερες οικογένειες.

Έμαθε για το διαζύγιό της μέσα από τα ΜΜΕ

Ένα ακόμα διαζύγιο πρόκειται να προστεθεί στις λίστες των πιο ακριβοπληρωμένων χωρισμών, καθώς όπως έγινε γνωστό ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον και η σύζυγός του Τζένη Πόλσον τερματίζουν τον γάμο τους. Την δύσκολη αυτή απόφαση, δεν θα λέγαμε πως πήραν και τόσο απο κοινού, αφού ο «λύκος» της Wall Street υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, με την σύζυγό του να μαθαίνει τα κακά μαντάτα μέσα από δημοσιεύματα του τύπου.

Κοντινή πηγή της οικογένειας δήλωσε στην Page Six πως η κυρία Πόλσον είναι συντετριμμένη που δεν ενημερώθηκε απο τον σύζυγο της ότι κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου στο δικαστήριο της Suffolk County της Νέας Υόρκης, στα τέλη του περασμένου μήνα. «Ο Τζον δεν της το είπε ποτέ. Δεν είχε ιδέα ότι σχεδίαζε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Διαπίστωσε την απόφαση για το διαζύγιο, όταν η Page Six δημοσίευσε την εν λόγω ιστορία. Ποτέ πριν δεν είχαν συζητήσει επί του θέματος», εξηγεί η πηγή στο μέσο ενημέρωσης.

«Ο Τζον δεν της το είπε ποτέ. Δεν είχε ιδέα ότι σχεδίαζε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Διαπίστωσε την απόφαση για το διαζύγιο, όταν η Page Six δημοσίευσε την εν λόγω ιστορία. Ποτέ πριν δεν είχαν συζητήσει επί του θέματος», εξηγεί η πηγή στο μέσο ενημέρωσης.

Και ενώ θα σκεφτόμασταν πως τίποτα χειρότερο δεν θα μπορούσε να βρει την ανυποψίαστη Πόλσον, ένα ακόμα απρόσμενο χτύπημα ήρθε στην πόρτα της. To περιοδικό Page Six, έπειτα απο τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου, γνωστοποίησε τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στην σύζυγο του 65χρόνου μεγιστάνα, τον «κρυφό» έρωτα του τελευταίου με μια 33χρόνη διατροφολόγο, ονόματι Αλίνα ντε Αλμέιντα. «Η Τζένη δεν είχε ιδέα για την Αλίνα μέχρι που διάβασε το ρεπορτάζ στην Page Six της New York Post, αντικρίζοντας μάλιστα αντίστοιχες φωτογραφίες. Είναι απίστευτα ταπεινωτικό να υποβάλει τόσο γρήγορα αίτηση διαζυγίου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συζήτηση», ανέφερε η πηγή.

«Η Τζένη δεν είχε ιδέα για την Αλίνα μέχρι που διάβασε το ρεπορτάζ στην Page Six της New York Post, αντικρίζοντας μάλιστα αντίστοιχες φωτογραφίες. Είναι απίστευτα ταπεινωτικό να υποβάλει τόσο γρήγορα αίτηση διαζυγίου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συζήτηση», ανέφερε η πηγή.

Παρόλο που το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, οι δύο είχαν συμφωνήσει να δουλέψουν πάνω σε αυτά, προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος λόγος ήταν και η αφορμή να περάσουν οικογενειακά την καλοκαιρινή περίοδο μαζί με τις δύο κόρες τους, Ζιζέλ και Ντανιέλ, στο Long Island. Στα τέλη Αυγούστου, το ζευγάρι βρέθηκε στην Αυστρία για να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ Μουσικής Σάλτσμπουργκ, κάνοντας μια τρυφερή δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο ακριβώς έναν μήνα μετά, ο ηγέτης της Paulson & Co υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Τζον Πόλσον και η Αλίνα ντε Αλμέιντα εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στις 25 Σεπτεμβρίου στην λίμνη Κόμο, την οποία επισκέφθηκαν προκειμένου να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Το «παράνομο» ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία για να παραστεί στον γάμο του διευθυντή της Blackstone Mark, Mofatt και της Βρετανίδας καλλονής Sarah Mintz. Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του δισεκατομμυριούχου επενδυτή με την Τζένη, η οποία πλέον είναι πλήρως ενημερωμένη και απόλυτη σύμφωνη. Οι δικηγόροι της οικογενείας αναφέρουν, μάλιστα, πως υπάρχει κοινή επιθυμία να γίνουν οι διαπραγματεύσεις εκτός δικαστηρίου, ώστε να τηρηθεί το απόρρητο της οικογενείας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας: Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Αρχαίο Ολυμπία

600 καλεσμένοι και χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την εμπνευσμένη από την αρχαιότητα, Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024